SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Cum se realizează 10 cele mai celebre reality shows-uri din lume si cat sunt ele de adevarate
Toată lumea știe că spectacolele nu au nimic de-a face cu realitatea. Ele au un scenariu pregătit, participanții sunt pregatiti  sa izbucneasca diverse certuri si mai ales totul este editat si gandit pana la ultima replica. Toate aceste lucruri fac ca viata participantilor sa arate ca o serie de televiziune unica și milioane de telespectatori nu se pot opri din a urmari acele emisiun.

In acest articol va prezentam 10 emisiuni care desi sunt urmarite de milioane de oameni din intreaga lume ele sunt regizate pana la cele mai mici detalii.

„Pimp My Ride” a fost una dintre cele mai frumoase emisiuni din anii 2000, în care băieții au transformat mașinile vechi în mașini fantastice, cu televizoare în interior și difuzoare imense . Dar, în 2015, Huffington Post a ținut un  interviu cu participanții la proiect și a aflat că, de fapt, nu totul e asa cum apare la tv. 

Unul dintre cele mai cunoscute show-uri pare sa fie un basm. Ei bine, de fapt, este un basm, vom încerca să explicăm.

În primul rând, există o audiție: unele dintre fete sunt invitate pentru evaluări, de exemplu, modele celebre sau bloggeri. Un alt aspect îl reprezintă persoanele care nu caută standarde: apariții neobișnuite, profesii, o imagine extravagantă, o viață dificilă și așa mai departe.

Probabil că sunteți de acord că Survivor pare cel mai realist în comparație cu alte emisiuni. Dar există câteva lucruri pe care trebuie să le cunoașteți:

Concluzie: Judecând după poveștile tuturor organizatorilor și participanților, spectacolul a fost foarte real și dificil. Mulți dintre participanți au pierdut mult in greutate, ceea ce demonstrează că tot ce se întâmplat este real.

Man vs. Wild este un spectacol din Marea Britanie găzduit de Bear Grylls, unde supraviețuiește condițiilor foarte dificile. Iată ce spune directorul asistent al emisiunii despre producția spectacolului și despre dificultățile cu care se confruntă echipajul camerei:

Am avut mâncarea potrivită cu noi, dar am încercat ocazional unele lucruri pe care le gaseam prin padure.

Presupun că singurele „șmecheri” în sine au fost că, de fiecare dată când Bear a trebuit să facă ceva periculos, cum ar fi sări de pe o cascadă, am fi verificat-o mai întâi, testarea adâncimii, verificarea obstacolelor ascunse sub apă etc. înainte de al lăsa să sară .

Spectacolul unuia dintre cele mai populare modele de top din lume nu a produs următorul model de top al Americii . Din 24 de emisiuni , doar 3 participanți au devenit celebri: CariDee English, care a devenit vorbitor al Fundației Naționale pentru Psoriazis; Yaya DaCosta care a jucat pe ecran pe Whitney Houston, iar Analeigh Tipton, care a devenit actrita la Hollywood. Dar nici unul dintre ei nu a devenit model.

Tyra a comentat astfel: „La spectacolul meu, nu am făcut doar modele, am făcut personalități. Deci, când stăteam acolo în caracterul meu și criticam cu înverșunare fotografiile fetelor, încercam să le instruiesc „.

Testele sunt extrem de grele si nu este acceptat oricine la auditii. Trebuie sa treaca un examen extrem de dificil unde nu doar testul este greu ci si presiunea este una extrem de mare. Astfel sunt putine persoane care ajung in emisiune si mult mai putine care sa castige marele premiu.

Aceasta a fost unul dintre primele  reality show-uri despre „ajutorul de moda” unde hainele vechi ale participantilor au fost aruncate si li sa oferit un card de credit cu multi bani pentru a cumpara haine noi. Iată ce au împărtășit participanții la program:

Suma pe care o primesti este in mare parte a ta, tu trebuie sa platesti impozitul pentru ea si toate cheltuielile pentru modificarea hainelor. Deci la final te alegi cu niste haine dragute dar si cu multi bani cheltuiti.

Punctul acestui spectacol  este simplu: 2 echipe de bucătari se luptă una cu celălalta fiind supravegheați de Gordon Ramsay. El strigă și critică pe toată lumea.

Oamenii obișnuiți care participă la spectacol  cedeaza din cauza presiunii și a surprizelor din partea echipajului, ca atunci când ingredientele sunt schimbate , este aproape imposibil să se oprească vizionarea. Și conform unuia dintre cameramani, toate acestea sunt adevărate.

Acesta este spectacolul care i-a făcut pe Kardashianii cea mai faimoasă familie din lume. Jurnalistul Mariah Smith a descoperit principiile cum funcționează acest spectacol.

Să aruncăm o privire mai atentă. În sezonul 11, într-unul din episoade, există 3 parcele:

Povestirile sunt arătate astfel încât totul să funcționeze ca un film, așa că există un început, o dezvoltare și un sfârșit.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Dupa ce am vazut aceste imagini, nu o sa mai ascut niciodata cutitele ca pana acum. Nu te-ai fi gandit niciodata la asta! 2618117 persoane surprinse in cea mai fericita zi a lor de pana acum 670

Baiatul are doar 4 anisori.. dar cand CANTA te lasa cu GURA CASCATA - VIDEO 114322 de muncitori care au o multime de explicatii de dat dupa o zi de munca 31015 fotografii care arată modul în care lumea noastră s-a schimbat în ultimii 50 de ani 277220 de fotografii memorabile care arată o latura nestiuta a trecutului 683Ministra Sănătății: Avem medici și polițiști de frontieră infectați 1418 persoane care trebuie să faca din nou scoala de soferi 14998 plante minunate care au adevărate superputeri 38710 sfaturi oferite de trupere speciale Americane care vă pot ajuta să supraviețuiți in diferite situatii 909
SuperClipuri.com 2021