SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

16 cele mai neobișnuite școli pe care nimeni nu poate sa le depaseasc
Atunci cand eram la scoala cu totii ne dorec ca orele sa se desfasoare intr-un anumit fel si sa nu mai fie aceasi monotonie in fiecare zi. Desi invatam lucruri noi mereu si erau extrem de utile si interesante multe persoane deveneau „absente” din cauza salilor de curs care sunt extrem de sobre si plictisitoare si parca nu ne atrageau deloc.

Insa in lume exsita o multime de scoli care stiu cum sa isi atraga elevii si cum sa ii tina mereu atenti pe parcursul orelor de curs. Trebuie sa avem grija ca elevii sa fie mereu atrasi de scoala si de ce fac acolo. Iar asta nu se poate face numai prin felul in care un profesor preda ci si prin felul in care scoala arata sau cum are grija de elevii sai si cum ii pregateste pentru viata. Desi unele metode sunt putin mai drastice cu siguranta au un efect benefic pe viitor.

Aceste bare metalice împiedică copiii să-și apropie fata prea aproape de hârtie în timp ce citesc sau scriu și astfel îi protejează de tensiunile ochilor. Miopie este o mare problemă în China: se  estimează că 41% dintre copiii din școala primară au nevoie de ochelari.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Mărturia unei asistente din SUA, în plină pandemie: „L-am pus într-un sac, lux acordat doar celor care reuşesc să iasă de la urgenţă. Jos, cadavrele se adună pe tărgi“ 131Puiul de elefant doboara o femeie, insa intentiile sale nu sunt rele 362

S-a intors acasa dupa 3 saptamani de absenta. Priviti reactia calului cand o vede!Incredibil 243539 lucruri care se întâmplă în corpul tău dacă începi să mânânci 2 ouă pe zi 2404Află când ieşi la pensie după anul naşterii 194918 Oamenii a caror logica este prea ciudata pentru noi 25367 lucruri neașteptate pe care câinii le pot mirosi 41315 fotografii pe care trebuie sa le privesti cu atentie pentru a intelege exact ce au vrut acesti oameni sa faca 71623 de fotografii care ne demonstreaza ca pentru unele persoane logica este doar un simplu cuvant 100720 de fotografii care dovedesc ca unghiurile sunt totul 843
SuperClipuri.com 2022