SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

16 cele mai neobișnuite școli pe care nimeni nu poate sa le depaseasca
Atunci cand eram la scoala cu totii ne dorec ca orele sa se desfasoare intr-un anumit fel si sa nu mai fie aceasi monotonie in fiecare zi. Desi invatam lucruri noi mereu si erau extrem de utile si interesante multe persoane deveneau „absente” din cauza salilor de curs care sunt extrem de sobre si plictisitoare si parca nu ne atrageau deloc.

Insa in lume exsita o multime de scoli care stiu cum sa isi atraga elevii si cum sa ii tina mereu atenti pe parcursul orelor de curs. Trebuie sa avem grija ca elevii sa fie mereu atrasi de scoala si de ce fac acolo. Iar asta nu se poate face numai prin felul in care un profesor preda ci si prin felul in care scoala arata sau cum are grija de elevii sai si cum ii pregateste pentru viata. Desi unele metode sunt putin mai drastice cu siguranta au un efect benefic pe viitor.

Aceste bare metalice împiedică copiii să-și apropie fata prea aproape de hârtie în timp ce citesc sau scriu și astfel îi protejează de tensiunile ochilor. Miopie este o mare problemă în China: se  estimează că 41% dintre copiii din școala primară au nevoie de ochelari.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Peștii beau apă? Li se face peștilor vreodată sete? 1689 specii de animale minunate care ne învață să iubim și să fim fideli partenerului 285

25 de Imagini emoționante ,,înainte” și ,,după” adopția câinilor! Iată cum arată fericirea de a fi acasă! 42730 de pisici cu cele mai nebunești semne pe blană, aproape că ai crede ca sunt modificate pozele 169013 fotografii care dovedesc că Japonia este o țară de pe o altă planetă 176Baiatul s-a dat Tare si s-a apropiat de apa.. ce a urmat este Groaznic.. toti au ramas Socati - VIDEO 4784810 trucuri vechi de peste 100 de ani care încă funcționează cu SUCCES si astăzi. Numărul 6 este GENIAL 1278Confiscarea averilor și închisoare pe viață pentru corupți, noua lege ce va salva România 3660VIDEO: Un grăsan a fost înjosit la şcoală de fata pe care o plăcea, dar peste 5 ani s-a răzbunat! 409La 90 de ani pictează casele din satul ei realizând un decor fermecător, aceasta este o bunicuţă extrem de talentată. 1936
SuperClipuri.com 2022