SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

10 secrete din restaurantele fast-food pe care personalul nu le va spune niciodată
Fiecare persoana a mers macar o data in viata la un restauratn tip fast-food. Desi trebuie sa recunoastem ca mancarea este extrem de gustoasa nu este chiar cea mai sanatoasa si mai indicata. Insa nu asta este cea mai mare problema. Sunt o multime de secrete pe care angajatii acestor tip de restaurante refuza sa le dezvaluie iar multe dintre ele au un efect destul de grav asupra noastra. Cati dintre dumneavastra stiu ca mancarea de azi din fast-food este mult mai calorica decat cea de acum 30 de ani? Sau cine stie cand au fost curatate ultima data dozatoarele de sucuri? Acestea sunt doar cateva exemple, in acest articol va prezentam mai multe secrete pe care anhajatii refuza sa le spuna.

Timpul perfect pentru a  merge  la un fast-food este în timpul așa-numitelor ore „ocupate” (timpul între orele 11:00 și 13:00 și între 18:00 și 20:00) . Nu este ușor să obțineți o masă, dar acesta este momentul când se servesc alimente proaspete.

Pentru a va asigura ca portia de cartofi pe care o comandati este proaspata, trebuie sa cereti una fara sare. Atunci cand un lot de cartofi este gatit se pune imediat sare pe el. Daca cereti o portife fara sare sunt oligati sa o faca atunci.

Trecând pe lângă un fast-food, este greu să rezisti mirosului tentant al mâncărurilor delicioase. Acest lucru se întâmplă pentru un  motiv . Multe restaurante încearcă să se asigure că mirosul ajunge la nasul oamenilor din afară.

Sucurile sunt în mod normal mai ieftine decât ceaiul. Acest lucru se datorează faptului că ei doresc ca oamenii să cumpere mai multe sucuri: este imposibil să stingi setea cu o bautura dulce (și o veți cumpăra din nou și din nou). De asemenea, dioxidul de carbon stimulează apetitul .

Aroma legendară a cartofilor prăjiți de tip fast food se realizează prin  amestecarea a aproximativ 20 de ingrediente . Cartofii sunt cei de bază. Celelalte 18 sunt  grăsimi, aditivi și amelioratori de aromă, ceea ce face ca acest aliment să nu fie complet inofensiv.

Nu mergeți la astfel de localuri chiar imediat dupa ce au deschis: curăță echipamentul de bucătărie cu substanțe chimice agresive care pot rămâne pe mașinile din bucătărie și merg direct pe hrana dvs.

Astăzi portiile alimentelor preferate au crescut , la fel și cantitatea de calorii din ele. De exemplu, un  cheeseburger conține 75% mai multe calorii în comparație cu „predecesorul” său din anii 1980. Pizza a câștigat cu 70% mai multe calorii.

Un milkshake este unul dintre produsele clasice din localurile fast-food. Este deosebit de popular în timpul verii.

Norma zilnică de zahăr este de aproximativ 1-2 oz , în timp ce o porție de milkshake conține aproximativ 3 oz de zahăr.

Știți de ce nu există furculite și cuțite în restaurantele fast-food? Un răspuns posibil este că atunci când o persoană mănâncă cu mâinile goale, el sau ea primește mai multă plăcere și, ca rezultat, mănâncă mai mult.

Imaginați  vă câte bacterii, germeni și mucegai există. Mediul zaharat face condiții foarte bune pentru acești „locuitori”.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

9 specii de animale minunate care ne învață să iubim și să fim fideli partenerului 284Ne îndrăgostim de 3 oameni în viața asta și fiecare dintre ei își are rostul său 2096

Vezi ce Draguri sunt acesti Bebelusi.. Se saruta pe Buze iar reactia lor te va face sa razi.. VIDEO 1371913 ilustrații adevărate care arată realitatea tristă din lumea modernă 10920 de torturi înșelătoare care ne-au lăsat fara cuvinte 260Cum s-au schimbat costumele de baie de-a lungul istoriei (este minunat că 2010 este în trecut) 898Citește azi, în cea de-a doua zi de Rusalii, Rugăciunea de mare ajutor pentru iertarea păcatelor credincioșilor 71Românii trebuie să primească banii înapoi pe jaful de la facturile de gaz și curent! Semnează și distribuie PETIȚIA susținută de avocatul dr. Florin Ciutacu! 63173Principele Nicolae a recunoscut după 3 ani că are o fiică. Nepotul regelui a admis testul de parternitate 159Cu câteva săptămâni în urmă, erau ingineri, bucătari și chelnerițe. Acum s-au apucat de agricultură. Strategia încercată de Guvernul britanic Citeşte întreaga ştire: 292
SuperClipuri.com 2021