SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

12 trucuri pe care barmanii le folosesc pentru a vă face să cheltuiți mai mult
Barmanii buni care oferă cocktail-uri și gustări gratuite nu sunt întotdeauna sinceri: poate că încearcă să-ți câștige încrederea să te păcălească. Ei pot fi vrăjitori adevărați care transformă vinul în șampanie și ceaiul puternic cu piper în cognac scump atât de bine încât nici măcar nu îl observați. Sunt o multime de trucuri care se fac in spatele barului pe care clientii nu le cunosc dar de care se bucura si in urma carora incep sa cheltuiasca mai multi bani decat si-au propus initial.

Inainte de a servi un cocktail, un  barma umezeste marginea paharului pe o farfurie cu alcool sau ștergeți marginea cu un burete înmuiat în alcool, astfel încât să rămână puțin lichid pe pahar. Apoi adaugă o mulțime de gheață, sifon și doar câteva picături de gin. Și când bei cocktail-ul tău scump, simti un miros puternic de alcool care vine din paharul tău, dar nu băutura ta.

Am văzut cu toții masura din metal pe care barmanii o folosesc. Dar de multe ori nu avem nici o idee că ascunde un secret care le permite să economisească până la 40% bautura. Unii barmani lipesc discuri metalice în partea de jos pentru a reduce spațiul și cantitatea din interior. Și nu știați diferența, mai ales dacă paharul dvs. este oval.

 A fost creat pentru  a le face barmanilor o viață mai ușoară, dar și acest instrument creează un efect vizual care te face să crezi că un barman toarnă mai mult în paharul tău.

Barmanii calificați pot adăuga putina bautura pe paiul dumneavoastra iar acest lucru creaza un efect de gust puternic. Insa taria nu se afla in pahar ci pe paiul cu care beti.

Unii barmani ar putea să vă ofere gustări gratuite: cum ar fi gustări sărate, chipsuri sau nuci. Acest lucru vă va face să doriți să beți mai mult, astfel încât, cel mai probabil, veți comanda mai multe cocktail-uri.

 Folosesc și altă metodă pentru a-ți câștiga încrederea. De exemplu, ei adaugă mai puțin sifon, astfel încât băutura dvs. să aibă un gust mai puternic, deși cantitatea de tarie din sticlă rămâne aceeași. 

Un vechi truc este acela când înlocuiesc lichidul dintr-o sticlă scumpa cu ​​cea a unui brand mai ieftin. Folosește instinctele tale. Dacă ceva nu arată bine sau nu are gust, trimiteți băutura înapoi.

Barmanii experimentați preferă pahare întunecate sau mate, cu fundul gros, astfel încât să credeți că există mai mult lichid.

Ați observat vreodată cât de mult gheață rămâne după ce ați terminat băutura .? Pentru a împiedica topirea gheții prea devreme, barmanii pot adăuga apă rece în cocktail. În apă rece, gheața se topește mai lent.

Dacă doriți să comandați cocktailul preferat, dar nu este în meniu, un  barman vă poate pregăti comanda. De regulă, o bautura scumpa nu o sa fie folosita dar o sa costa ca si cum ar fi fost consumata.

Se recomandă să nu beți imediat, dar așteptați până când spuma se va calma și o sa cereti sa vi se umple paharul.

Barmanii sunt oameni creativi și uneori inventează cocktail-uri incredibile care câștigă popularitate la nivel mondial. Dar unele dintre ele creează noi metode de preparare a băuturilor de elită, folosind ingrediente simple și ieftine. Astfel, „cognacul” poate fi creat prin amestecarea de vodcă, piper și ceai puternic, iar „șampania” este creată cu ajutorul vinului alb ieftin și a unui sifon care creează bule în băutura dumneavoastră.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Biserica scufundata din lacul Belis!!! Un monument care ascunde o istorie tristă!! 30220 de oameni care își sărbătoresc micul triumf intr-un mod unic 118

20 de persoane care cu siguranta stiu cum sa iasa in evidenta atunci cand ies pe strada 8105 lucruri pe care sa le faci cu partenerul tau inainet de somn daca vrei ca in casa voastra sa domneasca fericirea 7897Știți ce înseamnă acest simbol de pe ambalajele produselor ? Este foarte important sa fie prezent 16214 Celebrități care desi castiga sute de milioane de dolari traiesc o viata absolut normala si nu ies in evidenta 81417 oameni care ne demonstreaza ca orice este posibil daca ne dorim cu adevarat 295Iata ce ii face Femeie acestui animal CAL ! In fiecare zi ea se apropie de el si.. vezi VIDEO 190033O viitoare mamă, rămasă pe străzi în Italia, imploră să fie ajutată să se întoarcă în România: „Nu am bani de mâncare! Vreau acasă” 51Prima data vad asa ceva ! Balerina incepe sa danseze. Acum priveste ce face calul negru ! Adorabil ! - VIDEO 32700
SuperClipuri.com 2021