SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Se spune că era odată o furnică ce venea în fiecare zi veselă la muncă... Aceasta PILDA reflecta realitatea zilelor noastre
Se spune ca era odata o furnica ce venea in fiecare dimineata vesela la munca. Ii placea ce facea, muncea cu drag si spor si, mai ales, era fericita.

Seful, Leul era suprins ca furnica lucreaza asa de bine fara sa fie supravegheata. I-a venit o idee: daca furnica producea asa de mult singura, fara sa fie supravegheata sigur va produce si mai mult daca va avea un sef direct.

Asa a fost angajat Gandacul.

Acesta avea experienta in supravegherea muncitorilor si era cunoscut pentru faptul ca scria niste rapoarte excelente.

Prima decizie a Gandacului a fost sa instaleze un ceas de pontaj. Apoi, si-a dat seama ca avea nevoie si de o secretara ca sa-l ajute sa scrie rapoartele lui minutioase. Astfel, l-a angajat pe Paianjen.

Paianjenul avea grija de arhive si raspundea la telefon.

Leul era foarte multumit de munca Gandacului, rapoartele lui erau excelente, asa ca i-a spus ca si-ar dori si rapoarte de productie si analize ale trendului pentru a le putea folosi in sedintele viitoare.

Gandacul si-a luat munca in serios, asa ca i-a cerut Leului un computer de ultima generatie, imprimanta moderna si un angajat care sa se ocupe de departamentul de IT.

Asa a fost angajata Musca.

Intre timp, Furnica, care demult venea la munca cu placere si era tare productiva a ajuns sa semneze tot felul de rapoarte zilnice si sa participe la sedinte lungi si plictisitoare care ii luau cea mai mare din timpul de lucru.

Leul a considerat ca mai are nevoie de o persoana care sa se ocupe de departamentul unde lucra Furnica.

Astfel a fost angajata Cicada.

Cicada, in prima zi de lucru, si-a cumparat un scaun ergonomic si un covor pentru biroul ei nou. A doua zi a cerut un computer si un asistent personal pentru a putea face planul de optimizare a muncii si bugetului.

Departamentul unde lucra Furnica a ajuns un loc extrem de trist.

Nimeni nu mai lucra cu drag si spor, iar stresul afecta productivitatea.

Leul a observat ca in departamentul unde lucra Furnica a scazut productivitatea asa ca a angajat Bufnita, un expert ce va veni cu solutii de crestere a productivitatii.

Bufnita a analizat ce a analizat si la sfarsit a ajuns la concluzia ca departamentul furnicii are prea multi angajati.

Ghiciti pe cine a concediat Leul?

Pe furnica!

Pentru ca era un angajat cu o atitudine negativa si ii lipsea motivatia.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

19 oameni care fac greșeli prostești fără să-și dea seama 286Acest cantec iti va UNGE SUFLETUL !! Emilia Ghinescu - Cand plang ochii unei mame.. Vezi VIDEO 31496

10 animale foarte rare gasite de un pescar in timp ce era cu barca in mijlocul marii 945O Pitipoanca din Romania a vrut sa isi faca o POZA dar din pacate a apasat pe VIDEO... Vezi ce a iesit pana la urma - VIDEO 63659După o aterizare de urgență, Keanu Reeves împarte un autobuz cu alți pasageri în loc de o plimbare privată, iar oamenii nu pot înceta să-l admire 1067 promisiuni, pe care ar trebui să ți le faci ție și să le duci la împlinire 315Medic: Doctorii să nu mai prescrie chimioterapie. Tumorile se extind, efectele sunt catastrofale. Citostaticele sunt medicamente din care se câștigă „foarte mult” 4151Premieră istorică: A fost creat primul prototip de avion propulsat cu vânt ionic. Ne apropiem de aeronavele imaginate în “Star Trek”? 16415 fotografii reale care par a aparține altor lumi 4419 imagini la care daca te uiti mai atent o sa te faca sa tresari instant 1123
SuperClipuri.com 2022