SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Cu bicicleta tandem pe structura celebrului pod care traversează Dunărea la Cernavodă
Flaviu Cernescu şi-a luat soţia la o plimbare cu bicicleta tandem. Cei doi au pedalat aproape jumătate de kilometri pe structura podului de fier de la Cernavodă.

Renumitul acrobat timişorean Flaviu Cernescu a comis-o din nou. De această dată, „Balaurul” nu a mai ţintit vâful unui turn sau horn gigantic, ci a plecat într-o „plimbare” cu bicicleta pe celebrul pod de la Cernavodă. Ca o noutate, Flaviu Cernescu a ales o bicicletă tandem, pentru a putea pedala împreună cu soţia lui.

„Ideea pleacă de mult timp. Mi-au plăcut mereu podurile, în special cele grandioase iar aici exact despre aşa ceva este vorba. Cândva în primăvară mi-am făcut rost de o bicicleta tandem, o altă dorinţă veche de altfel. Întâmplarea face că de îndată ce am dat primele ture cu tandemul am simţit că într-o zi trebuie să mă dau cu el undeva la înălţime.

Astfel, într-un concurs natural de evenimente am ajuns să visez să merg pe binecunoscutul pod din clip, şi mai mult, să îl parcug pe toată distanta lui de aproape jumătate de kilometru. Aşadar, într-o zi de dimineaţă mi-am luat inima în dinţi şi am pornit la drum spre pod”, a povestit Cernescu.Acrobatul spune că partea cea mai dificilă a fost urcarea bicicletei pe structura podului rutier şi de tren, construit lângă celebrul pod proiectat de Anghel Saligny. „Provocarea acestei aventuri a constat în ajungere cu bicicleta dubla sus pe pod. Bicicleta este dificil de manevrat datorită mărimii dar şi celor aproape 30 kilograme pe care le cântăreşte însă cu răbdare şi atenţie am reuşit. Mersul în sine a fost realtiv uşor iar experienţa a fost memorabilă. Dacă nu mă înşel acest pod metalic (cel nou) a fost confecţionat la întreprinderea CMB din oraşul meu de baştină, Bocsa. Sunt impresionat de măreţia acestei lucrări iar despre podul istoric al lui Anghel Saligny nu am decât cuvinte de laudă şi respect!”, a mai spus Flaviu Cernescu.Lungimea podului de la Cernavodă este de 400 de metri.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Mărturiile unui medic din România, sosit ca voluntar în R.Moldova 51Cele mai importante 17 evenimente care se vor întâmpla până în anul 2050 301

Aceste fotografii au fost facute cu cateva minute inainte de dezastru! 445Turnul din Pisa a început să se „îndrepte”. Turnul din Pisa a început să se îndrepte. Explicația fenomenului care a început acum 20 de ani 112Doctorii sunt uimiți: a fiert DOAR 2 INGREDIENTE și a pierdut toată grăsimea în exces din corp! 613Apa oxigenată – 12 motive s-o ai în casă 3711Preotul care hrăneşte 117 copii: părintele se zbate zi de zi pentru a putea asigura o masă caldă orfanilor din Suceava 435Ce se intampla daca stai întins 10 minute pe zi timp de 30 de zile, iată ce se schimba in organismul tau 651Istorie la gunoi: În Brăila, unde s-a folosit pentru prima oară în lume beton armat, se „dărâmă” docurile lui Saligny, „vedete” în cărţile lui Istrati 1 1304Cum să închei o dispută în mai puțin de un minut 123
SuperClipuri.com 2021