SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

6 poziții care vă vor ajuta să adormiți imediat
Puțini dintre noi reușim să adormim imediat ce ajungem în pat. Din fericire, există exerciții care te vor ajuta să-ți calmezi sistemul nervos, si sa te relaxezi pentru a avea un somn dulce si odihnitor. Insa pentru a face acest lucru trebuie sa urmezi cativa pasi simpli. Cu totii ne dorim sa dormim cat mai mutl si fara sa fim deranjati, insa din cauza stresului din timpul zilei, a diferitelor probleme care ne macina adormim foarte greu si nu avem un somn linistit.

In acest articol va prezentam 6 exercitii pe care le puteti face pentru a reusi sa va odihniti cat mai bine si sa mergi la culcare imediat.

Cum se face: Întinde-te cu fața în sus și pune o pernă sub talie. Ridicați picioarele astfel încât calcaiele și genunchii să fie în aceeași linie, iar mâinile să se întindă de-a lungul corpului, cu palmele în sus. Rămâi în această poziție timp de 2 minute . Apoi îndoiți liniștiți genunchii și le deplasați în ambele părți.

Cum se face: Stati pe o perna pe burta și blocați degetele în spateledumneavoastră. Respirați adânc, îndoiți-vă spatele și degetele de la picioare și încercați să vă atingeți. Apoi încet mergeți în jos și expirați.

Repetați exercițiul de 5-10 ori . 

Cum se face: Așezați-vă cu picioarele departe și plasați o pernă în fața dvs. Îndreptați-vă spatele și inhalați cât de profund puteți. Apoi, expirând încet și întinzându-vă brațele înainte.

Situat în această poziție, inspirați și expirați de 10 ori.

Cum se face: Stati pe spate pe o pernă, apropiati-va picioarele și duceti gnunchii în lateral. Mâinile tale sunt relaxate și întinse de-a lungul corpului tău, cu palmele în sus. Respirați profund și în mod egal. Rămâi în această poziție timp de 3 minute

Cum se face: Întins pe spate, îndoiți genunchii și puneți-i împreună. Înclinați încet picioarele în lateral, ținându-le cu mâinile. Stați așa pentru 1 minut, apoi schimbați partea. Repetați de 2 ori pentru fiecare parte.

Cum se face: Va asezati confortabil cu spatele pe o pernă. Indepartati ușor picioarele și puneți-vă mâinile pe laturi, cu palmele în sus. Ai grijă ca coloana vertebrală și capul să fie în linie dreaptă.  Respirații adânc și expirați pe nas. În acest moment, veți simți somnolență și în curând veți cădea într-un somn profund.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Liviu Dragnea, evaziune de 150 de milioane de dolari prin intermediul ... 168416 Designeri care merită un premiu Nobel pentru creativitate 341

Profesorul ATEU umilit de elev. Demonstrația școlarului a rămas în ISTORIE 1177Ultima veste oficială de la Phenian sugerează că Kim Jong-un ar fi în viață, în ciuda zvonurilor 13615 Imagini ciudate unde nu avem nici o idee ce se întâmplă 935Ce pierdem atunci când suntem oameni buni? Nu pierdem nimic! – “Tot ceea ce nu am primit de la oameni, am primit înzecit de la Dumnezeu.” 91Barbatul mustra cainele vinovat, dar nu se astepta la adorabilul „te rog sa ma ierti" de la final.. VIDEO 29020 de cupluri care ne dovedesc ca iubirea adevărată poate trăi pentru totdeauna 1852LEON DĂNĂILĂ: Cand faci un bine cuiva, nu trebuie sa astepti nimic in schimb 15218 poze istorice care ne arata o parte mai putin stiuta a istoriei noastre despre care nu se vorbeste 1270
SuperClipuri.com 2021