SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Iată care este motivul pentru care Regina poartă întotdeauna poseta dupa ea oriunde merge
Marile case regale ale lumii au o multime lucruri stricte ce tin de siguranta si buna dispozitie a familiei regale. Din aceasta cauza sunt o multime de regului extrem de stricte care trebuie respectate si o multime de coduri pe care doar cei din curtea regala le cunosc si stiu cum sa actioneze atunci cand le observa.

Sally Bedell Smith, biograf regal, spune că în geanta ei regina poartă mereu o oglindă, un ruj, un stilou, mai multe brichete și ochelarii de lectură. În zilele de duminică, ea ia și câteva facturi bine pliate pentru donații bisericești.

Cu toate acestea, Maiestatea sa folosește acest accesoriu ca un fel de indicator: cu ajutorul său, îi permite personalului să știe că dorește să părăsească un eveniment social. De exemplu:

Să sperăm că dacă vei avea vreodată noroc ca să vorbești cu Majestatea sa Regală, Regina Angliei, nu vei vedea niciunul din semnalele de mai sus și ea va găsi compania ta plăcută.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

17 persoane surprinse in cea mai fericita zi a lor de pana acum 6709 armate ale lumii unde disciplina este foarte stricta 1091

O viitoare mamă, rămasă pe străzi în Italia, imploră să fie ajutată să se întoarcă în România: „Nu am bani de mâncare! Vreau acasă” 5027 de coincidențe norocoase care ne-au uimit și vă invităm aruncați o privire. 804Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani şi jumatate . Decizia este definitivă ! 322STREINU-CERCEL ne ceartă pe toți: ”Vom trăi și vom vedea, cine va mai trăi” 94915 poze care ne demonstrează că vântul are un simț al umorului extrem de dezvoltat 1846Ultimul HIT in Romania 2017 - Vreau sa fiu o baba sexy.. Am RAS cu LACRIMI.. vezi VIDEO 7408420 de poduri care îți taie respirația, putine persoane au curajul sa le traverseze 2402Luna Plină din Scorpion de pe 18 iunie aduce noroc pentru ghinioniști 105
SuperClipuri.com 2021