SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Știți ce înseamnă acest simbol de pe ambalajele produselor ? Este foarte important sa fie prezent
Dacă cumperi în mod regulat alimente de la supermarket probabil că ai văzut simbolul OU pe diverse produse și te-ai întrebat ce înseamnă. Aceste mărci misterioase se numesc simboluri hechsher și înțelegerea lor este foarte importantă pentru consumator. Trebuie sa avem grija mereu cand cumparam un produs sa citim cu atentie ce scrie pe eticheta acestuia si sa vedem exact de cine si unde este produs.

Un hechsher este o certificare specială a produselor, care se califică în conformitate cu cerințele kosher. Companiile certificate Kosher trebuie să îndeplinească cele mai înalte standarde de calitate a produselor, precum și să mențină cele mai bune practici de fabricație.

Certificarea Hechsher aduce cerințe stricte calității produselor finite, precum și a ingredientelor acestora. Acesta este motivul pentru care liniile de producție și echipamentele utilizate pentru fabricarea alimentelor kosher sunt curățate temeinic. Chiar și cea mai mică cantitate dintr-o substanță non-kosher nu este permisă. Produsele pot fi făcute non-cosher dacă vasele și echipamentul nu sunt curate.

Kosher  identifică trei clasificări ale alimentelor: carne, lactate și alimente „neutre”, numite și pareve. Hechsher în sine nu este un semn de alimente hipoalergenice. Cu toate acestea, produsele „neutre” sunt utile persoanelor care sunt alergice la lapte sau carne deoarece pareve indică faptul că produsele alimentare nu conțin produse lactate și carne.

Există numeroase agenții de certificare , care acordă un ajutor pentru produsele și băuturile ambalate. Cel mai comun simbol al produselor de calitate kosher este un capital U în interiorul unui cerc sau semnul OU care reprezintă Uniunea Ortodoxă. Acest marcaj poate fi găsit pe ambalajele  Coca-Cola, Nestlé, Jim Beam, Heinz și alte mărci de renume mondial. Litera mică de lângă simbolul OU indică tipul de produs:

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

15 imagini istorice, pe care privindu-le, ți se va tăia respirația! 1216Iaşul are de astăzi cel mai performant robot în chirurgie spinală și neurochirurgie din lume 187

20 de fotografii care ne arata ce inseamna perfectiunea 330O turma de zimbri in libertate – aparitie rara in Parcul Natural Vanatori Neamt 7610 greșeli făcute la 30 de ani care îți pot strica viața după 40 de ani 7319 cascadori care sunt 100% copii ale actorilor celebri 600Italia. În timp ce Germania și progresista UE nu au trimis nici măcar o mască în ajutor, Putin ajută Italia. Moscova va trimite în Italia opt brigăzi mobile de medici militari, vehicule de dezinfectare şi utilaje medicale - disasters - Fluierul.ro 16Niste elevi de liceu din Romania au inventat un EKG portabil si o aplicatie care scade numarul accidentelor pe calea ferata!!! 33Calea lui Meghan Markle De la o actriță puțin cunoscută la cea mai moderată femeie de pe planetă 26Când iubești cu adevărat pe cineva, nu îl părăsești la prima greșeală 126
SuperClipuri.com 2022