SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Știți ce înseamnă acest simbol de pe ambalajele produselor ? Este foarte important sa fie prezent
Dacă cumperi în mod regulat alimente de la supermarket probabil că ai văzut simbolul OU pe diverse produse și te-ai întrebat ce înseamnă. Aceste mărci misterioase se numesc simboluri hechsher și înțelegerea lor este foarte importantă pentru consumator. Trebuie sa avem grija mereu cand cumparam un produs sa citim cu atentie ce scrie pe eticheta acestuia si sa vedem exact de cine si unde este produs.

Un hechsher este o certificare specială a produselor, care se califică în conformitate cu cerințele kosher. Companiile certificate Kosher trebuie să îndeplinească cele mai înalte standarde de calitate a produselor, precum și să mențină cele mai bune practici de fabricație.

Certificarea Hechsher aduce cerințe stricte calității produselor finite, precum și a ingredientelor acestora. Acesta este motivul pentru care liniile de producție și echipamentele utilizate pentru fabricarea alimentelor kosher sunt curățate temeinic. Chiar și cea mai mică cantitate dintr-o substanță non-kosher nu este permisă. Produsele pot fi făcute non-cosher dacă vasele și echipamentul nu sunt curate.

Kosher  identifică trei clasificări ale alimentelor: carne, lactate și alimente „neutre”, numite și pareve. Hechsher în sine nu este un semn de alimente hipoalergenice. Cu toate acestea, produsele „neutre” sunt utile persoanelor care sunt alergice la lapte sau carne deoarece pareve indică faptul că produsele alimentare nu conțin produse lactate și carne.

Există numeroase agenții de certificare , care acordă un ajutor pentru produsele și băuturile ambalate. Cel mai comun simbol al produselor de calitate kosher este un capital U în interiorul unui cerc sau semnul OU care reprezintă Uniunea Ortodoxă. Acest marcaj poate fi găsit pe ambalajele  Coca-Cola, Nestlé, Jim Beam, Heinz și alte mărci de renume mondial. Litera mică de lângă simbolul OU indică tipul de produs:

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Oamenii cu ochii căprui au puteri speciale. Învață să pui în practică aceste 4 puteri 1393Gimnastica în stilul lui MICHAEL JACKSON! Un exercitiu de nota 10! Trebuie sa vedeti minutul 1:10 80

Confiscarea averilor și închisoare pe viață pentru corupți, noua lege ce va salva România 3657Dupa noua ani de casatorie cu Catalin Maruta, ANDRA a facut ANUNTTUL cu lacrimi de fericire in ochi: "Am..." - VIDEO 84585O cometă va lumina cerul în Ajunul Crăciunului! Coincidență sau istoria se repetă? 627TOP 5 Cele mai frumoase handbaliste de la Campionatul European 2018. Două sunt românce ! 25821,000$ Pentru Un Bilet la Avion.. Vezi in ce conditii zboara oamenii care isi permit acest Lux.. VIDEO 305Localitățile unde copiii sunt ajutați cu bani de la primării să nu abandoneze școala 65Câte fete poți vedea în această fotografie? O imagine, în oglindă, care a pus pe jar internetul 218Un bărbat divorțat oferă 20 de sfaturi de mariaj, pe care nu trebuie să le ignori 1105
SuperClipuri.com 2021