SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

O casa ieftina si izolata termic a fost inventata de un roman!! Aceasta este gata in doar 6 zile!
Majoritatea romanilor isi doresc o casa a lor, si sa nu mai stea cu parintii sau in chirie. Insa in zilele noastre sa iti cumperi o casa te costa foarte mult iar creditele sunt pe perioade extrem de lungi. Mai exista varianta de a construi o casa insa si acesta presupune sa dispui de o suma destul de mare de bani dar si de un teren. Desi pare complicat se pare ca mai exista si unele mici solutii pentru aceste persoane care desi nu au foarte multi bani isi doresc o casa a lor care sa fie gata si repede.

Mathe Laszlo, din Zalău, a inventat un sistem care permite construirea unei case perfect izolate, într-un timp foarte scurt, de până la 6 zile. Thermodul System garantează conservarea energiei termice din locuință până la un nivel de 90 la sută.

Thermodul System este un concept nou de construcție în secolul nostru, venit în întâmpinarea nevoilor urgente ale românilor.

„Categoric că este mai ieftin. Când vorbim de o casă la cheie, cu Thermodul System putem obține costuri cu 20 – 30 la sută mai mici decât la o casă tradițională. Și aici vorbim de o construcție ecologică, fără lemn, prielnică mediului înconjurator, dar nu în ultimul rând perfect izolată. Îmi e milă de oamenii care cred că dacă au lipit polistiren de 10 centimetri pe exteriorul casei au o locuință izolată. Da, este mai bine decât nimic, dar diferența nu este foarte mare. Dacă iarna îmi iau o haină, dar nu îmi pun ciorapi și caciulă, am toate șansele sa îngheț”, explică inventatorul român.

Speram ca aceste case sa fie cat mai rezistente si astfel tot mai multe familii sa se poata bucura de propia lor casa fara a mai fi nevoiti sa stea cu parintii sau sa plateasca ani de zile chirie pe o casuta mica care sa nu fie a lor.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

13 secrete antice ale frumuseții care sunt utile chiar și astăzi 479O tânără de 25 de ani a născut septupleţi, pe cale naturală. Şase fetiţe şi un băieţel perfect sănătoşi 11029

Testul suprem al izolării - 7 dintre cele mai frumoase manastiri inaccesibile din lume 30717 defecte de proiectare care au avut o intenție bună, dar au mers foarte rău 21323 de dovezi amuzante că si designerii au zile mai putin bune 48183 reguli magice, care îți schimbă viața 19818 fotografii surprinse in mod accidental care au speriat pe toata lumea 3696Secretele Israelului − ce înseamnă firul roșu de la mână stângă 379130 de fotografii care vă vor aduce un zâmbet chiar dacă aveți o zi proastă 725Ruladă „Ziua și noaptea” – Bunătate de ruladă cu cremă de vanilie și ciocolată, super fragedă 317
SuperClipuri.com 2021