SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Porumbelul Nicobar, pasărea care pare pictată de cel mai ilustru artist
Ai auzit de porumbelul Nicobar? Este o adevărată minunăție care deține un penaj albastru pe cap și remige, dar și verde pe dosul aripilor, de parcă a fost pictat de cel mai mare artist. Și pentru ca înfățișarea sa să surprindă și mai mult, coada este de un alb imaculat.

Aceștia ajung să aibă și 40 de centimetri înălțime, fiind cea mai mare specie de porumbei din lume. De asemenea, ei sunt denumiți după numele arhipelagului indian al insulelor Nicobar, unde trăiesc.

O caracteristică interesantă pe care o au păsările Nicobar este „laptele de porumbel”, ingredientul minune pe care îl primesc puii după naștere. Acesta este un fel de suc lăptos, secretat de către o porțiune glandulară a gușei părinților (un caz unic la păsări).

Mai jos poți vedea câteva fotografii cu minunații porumbei Nicobar. Sunt cu totul și cu totul deosebiți și probabil toți columbofilii își doresc un asemenea exemplar.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

19 femei celebre care desi au imbatranit inca reusesc sa cucereasca milioane de oameni 115815 celebrități care dovedesc existența călătoriilor în timp, asemanarile sunt greu de crezut 372

Acest truc simplu de matematică va ghici varsta ta. Chiar functioneaza ! 3411„Omul de Fier"!! Construit in urma cu mai bine de 50 de ani atrage turisti din toata lumea!!! 450Era pe punctul de a spune “DA" atunci cand a a vazut ceva in spatele ei. Nunta s-a oprit in secunda urmatoare - VIDEO 7105Priviți ce lucruri ingrozitoare se petrec în industria cărnii.. Au filmat în SECRET pentru a arăta publicului realitatea 235515 Lucruri pe care le folosim zi de zi si care au un scop ascuns 454011 obiceiuri zilnice care ne dăunează sănătății puțin câte puțin 81Acesta este motivul pentru care celebritățile poartă pantofi cu un numar mai mare 383Cantecul acestor surori i-a vrajit pe spectatori. Credeai ca sunt mama si fiica? 294
SuperClipuri.com 2022