4 lucruri pe care producatorii de sticle de plastic nu isi doresc sa le afli niciodata

Cu totii bem apa din sticle de plastic insa cati dintre noi stim cu adevarat ce se ascunde sub capac si cate de periculoase pot fi acele sticle din plastic. Ei bine va spunem acum ca nu este foarte idnicat sa refolosim acele recipiente din plastic in care a fost apa, ele pot elimina pe parcurs substantele chimice care se afla in compozitia lor.
In acest articol dorim sa va prezentam 4 lucruri pe care producatorii acestor sticle din plastic doresc sa le tina ascunse de ochii lume si sa incerce ca lumea sa nu afle despre ele.
O sticlă de plastic poate elibera substanțe chimice periculoase. Fiți atenți la semnele speciale de pe fund: acele triunghiuri numerotate indică tipul de plastic utilizat.
Sticlele din polietilenă ( 2 și 4 ) și din polipropilenă ( 5 și PP ) sunt adecvate pentru multiple utilizări . Sunt relativ sigure dacă stocați numai apă rece și dezinfectați-le în mod regulat.
Apa de baut dintr-o sticla de plastic folosita este aproape la fel ca cea din toaleta. Cantitatea de bacterii din astfel de sticle depășește adesea limitele de siguranță . Noi creăm singuri condițiile de creștere perfectă, luând sticla cu mâini murdare, ne spălând-o suficient de bine și menținând apă caldă în ea.
Ce să facem atunci? Spălați sticlele în mod regulat cu apă caldă cu săpun, oțet sau apă de gură antibacteriană.
Chiar și cu spălarea amănunțită a sticlelor, s-ar putea să ajungem în continuare la intoxicații cu alimente sau chiar hepatită A. Cercetările au arătat că majoritatea bacteriilor trăiesc pe gâtul sticlelor, încât nu se pot spăla suficient de bine. Capacele capace și capacele glisante sunt pline de germeni pe care îi înghițiți împreună cu apa. Pentru a fi în siguranță, utilizați un pai.
Multor companii le place să menționeze pe ambalaj că apa pe care o cumpărăți provine dintr-un flux pitoresc. Dar adevărul este de multe ori apa pe care o cumperi într-o sticlă este identică cu apa pe care o primești de la robinetul tău acasă!
De fapt, chiar puteți vedea asta pe sticlă însăși, de obicei într-un text minuscul pe care toată lumea îl neglijează. Companiile sunt obligate să explice că sursa de apă pentru ele este principalul canal de alimentare cu apă. În acest fel, costul apei scade.
Companiile de apă îmbuteliată doresc să atragă noua piață a tinerilor și sportivilor. Deci, ei fac reclama la apă îmbuteliată cu gusturi diferite adăugate la ea, pretinzând că „este mai sănătos pentru tine” decât alte băuturi dulci.
De fapt, uneori această apă poate conține mai mult zahăr ca un suc ! Pentru a nu fi păcăliți de publicitate, verificați întotdeauna informațiile de pe etichetă .
![]() |

Dupa 15 mai incepe relaxarea, dar gradual.Batranii peste 65 de ani sa stea linistiti, nu-i ia nimeni de acasa sa-i duca in carantina


Momentul socant in care tanara este impinsa in fata metroului, la statia Dristor. VIDEO


Psiholog: „Nu mai dați vina pe profesori, educați copiii până ajung la școală"


19 oameni care au incercat să-și facă un selfie cool insa au ajuns de rasul internetului


8 Fapte curioase despre Hitler, pe care probabil nici un profesor nu le-a spus la scoala


15 persoane care au un scris de mână cu adevărat perfect


Dragi părinţi, nu ne dorim lucrurile voastre


10 modalități simple de albire a dintilor la tine acasa


Vom fi martorii unei Luni Albastre rare, pe data de 18 iunie


Cum trebuie să folosești ghimbirul pentru a curăța plămânii de tutun, chiar dacă nu ești fumător
