SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Aceste caracteristici ale corpului le au numai 5% din persoanele din lume
Cu totii suntem diferiti si fiecare dintre noi este unic in felul sau, insa unele persoane au unele caracteristici cu totul si cu totul speciale care se regasesc numai la 5% din oamenii din populatia lumii. Este ceva ce se intampla foarte rar si din aceasta cauza nu prea auzim sau nu stim oameni cu astfel de caracteristici. Acestia nu sunt diferiti de noi doar ca au fost inzestrati cu unele lucruri in plus care pot sa ii faca sa fie mai speciali si sa le ofere un avantaj sau daca nu au intredere in ei acesta poate fi considerat un dezavantaj considerand ca nu sunt la fel ca si prietenii lor.

Noi in acest articol am facut o lista cu toate aceste lucruri pe care le putem gasi diferite la unele persoane. Despre cate dintre aceste anomalii genetice ati auzit ?

Studiind gena LRP5 (responsabilă pentru mineralizarea oaselor), oamenii de știință au descoperit mutații care provoacă boli însoțite de fragilitate osoasă.

Cu toate acestea, există un alt tip de mutație LRP5: îi dă o persoană oase super-dense care sunt aproape imposibil de rupt și o piele mai puțin predispusă la îmbătrânire.

Deși sună rece, există dezavantaje. Atunci când un pacient în vârstă avea nevoie de înlocuirea unei articulații uzate, oasele sale excesiv de dense nu lăsau doctorii să-l ajute.

Nu este aur în sensul literal, dar are o caracteristică unică: nu conține antigeni.

Această caracteristică a fost descoperită în 1961 și în prezent știm despre 40 de persoane cu sânge Rh-null.

Acest mușchi este „moștenirea” strămoșilor noștri care urcau în copaci.

Pentru a verifica dacă aveți, puneți palma pe o suprafață plană. Atingeți degetul mic și degetul mare și le ridicați puțin.

Dacă vedeți un ligament pe încheietura mâinii, sunteți proprietarul unui mușchi lung palmar. Nu vă faceți griji dacă nu sunteți – este inutil în viața modernă.

Miturile grecești vechi au descris hiva ca o creatură cu capul și gâtul unui leu, trunchiul unei capre și coada șarpelui. Hemerismul uman este un set suplimentar de ADN.

Uneori apare sub formă de piele „mozaic” sau heterochromie, dar cel mai adesea rămâne neobservată.

Chimerismul nu este periculos, dar poate provoca probleme familiale. A existat un caz în care o mamă aproape că și-a pierdut copiii, deoarece analizele genetice au arătat că nu erau legate.

Cel mai faimos proprietar al genelor „duble” a fost starul de la Hollywood, Elizabeth Taylor.

Distichimia, de obicei, nu aduce niciun inconvenient. Cu toate acestea, în unele cazuri, al doilea rând de gene poate fi prea aproape de membrana mucoasă a ochiului, provocând iritații.

Aceasta este o fistula congenitala auriculara, formata in timpul dezvoltarii fetale, aparand in aproximativ 5% din oameni.

Se presupune că este un atavism, care amintește de faptul că strămoșii tuturor ființelor vii au avut odată branhii. Această „gaură” este adesea moștenită genetic și poate fi prezentă pe una sau ambele urechi.

Poate fi îndepărtat chirurgical, dar în sine nu este periculos.

Astfel de coaste sunt numite și cervicale, deoarece sunt situate în zona coloanei vertebrale cervicale. Dimensiunile lor variază de la creșteri mici până la coaste complete.

În cele mai multe cazuri acestea nu afectează sănătatea și bunăstarea unei persoane, dar uneori ajung la dimensiuni impresionante și provoacă disconfort.

O altă trăsătură care se găsește mai frecvent la femei este tetrachromia: abilitatea de a distinge nuanțele mult mai bine decât oamenii obișnuiți.

Cu o păpădie, îi descriem culoarea galbenă. O persoană tetrachromatică va vedea o întreagă gamă de nuanțe. Această condiție este cauzată de mutații în cromozomul X.

Această diferență permite oamenilor să vadă până la 99 de milioane de culori, în timp ce o persoană obișnuită nu percepe mai mult de 1 milion.

Acești oameni pot restabili pe deplin puterea de două ori mai repede decât majoritatea dintre noi. Printre astfel de norocoși au fost Margaret Thatcher, Salvador Dali, Winston Churchill și Nikola Tesla.

Și nu este vorba doar de regimul de somn potrivit. Gena DEC2 este o mutație mică găsită la persoanele cu somn scăzut. Oamenii de stiinta de la Universitatea din California au ajuns la concluzia ca persoanele cu mutatie DEC2 pot efectua toate aceleasi sarcini in mai putin timp.

Există un grup extrem de mic de oameni norocoși care pot mânca aproape orice, fără să isi faca griji cu privire la colesterol. Riscul lor de a dezvolta boli de inima este redus cu pana la 90%. Motivul este că nu au suficiente copii de lucru ale genei PCSK9.

Companiile farmaceutice au decis să profite de acest lucru și au început să creeze un medicament care să blocheze PCSK9.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Nu ești proastă, pentru că te-ai îndrăgostit de el 201Fasole păstăi la borcan pentru iarnă 52

20 de fotografii istorice care ne dovedesc ca desi timpul trece dragostea rămâne aceeași 76720 de fotografii in care natura ne arata ca este mai puternica decat tehnologia 128Femeia adoptă un câine bătrân din adăpost – apoi îşi dă seama că patrupedul arată şi se comportă neaşteptat de familiar 3263Cum se alege un pepene verde perfect: sfaturi de la un fermier cu experiență 6672Un câine fără adăpost ajunge în autobuz şi se aşază pe scaun ca un pasager – Reacţia şoferului este perfectă 9588Aceste fotografii din lumea sportului, luate exact la momentul POTRIVIT te vor face sa razi cu lacrimi :)))) Nu rata acest VIDEO 1792„Dacă albina va dispărea vreodată de pe pământ, omul mai are de trăit doar patru ani”. 728Romanii stabiliti in Italia spun ca rafturile din magazine sunt goale: `Nu mai este nici apa in vanzare` - GALERIE FOTO 643
SuperClipuri.com 2022