SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Radu Vâlcan şi Adela Popescu vor şi o fetiţă! „Este ceva absolut extraordinar”
Radu Vâlcan vorbeşte despre al treilea copil, dar ne-a dat şi câteva detalii din culisele reality show-ului „Insula Iubirii”. Cunoscutul prezentator TV şi soţia lui îşi doresc să fie părinţi şi de fetiţă.

Radu Vâlcan şi Adela Popescu se gândesc deja la al treilea copil. Aceştia vor să aibă şi o fetiţă.

„Da, ne dorim (n.r. o fetiţă) să fim sănătoşi şi cred că această viaţă pe care am descoperit-o împreună cu copiii, este ceva absolut extraordinar şi nu concepem viaţa altfel. Să fim sănătoşi şi vedem ce va fi”, a spus Radu Vâlcan pentru Antena Stars.

Cât despre noul sezon al emisiunii „Insula Iubirii”, Radu Vâlcan spune că va fi unul plin de surprize.

„A devenit puţin mai uşor de la sezon la sezon pentru că avem mai multă experienţă, dar parcă s-au mărit orele de filmare, nu ştiu.. Lumea ştie cum s-a desfăşurat ultima ceremonie, până a răsărit soarele. Spuneai că momentul acela a fost cel mai greu moment de când filmaţi emisiunea. Da, cred că da. Cred că a fost cel mai intens. Tu ce ai învăţat din toată această experienţă? Sincer, cred că sunt suficient de matur încât să nu mă influenţeze într-un fel sau altul ce se întâmplă în jurul meu. Am cunoscut mai bine Thailanda.

Ce părere ai despre aceste situaţii care par atât de solide se despart atât de uşor? Oamenii se înscriu la Insula Iubirii, cuplurile care se înscriu, care vor să vină acolo, în Thailanda, pentru că au anumite probleme. Foarte mulţi oameni care au probleme pe care nu le pot rezolva în niciun fel şi atunci găsesc această oportunitate de a veni în Thailanda cu speranţa că vor ieşi bine, vor ieşi învingători din toată povestea asta. Acum depinde ce înseamnă învingători, pentru că şi pentru cei care s-au despărţit a fost un câştig până la urmă şi nu au rămas într-o relaţie nocivă, în ceva ce nu le aducea bine în viaţa lor”, a povestit Radu Vâlcan.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

21 de fotografii care sunt greu de explicat logic 52647 semne transmise de copiii nostri care ne pot indica faptul ca au niste bunici "toxici" 687

10 lucruri care se vor schimba cu siguranță după ce vă veți muta cu partenerul 363Vocea milioanelor de români se face auzită! Numărul parlamentarilor se va reduce cu 60%, se desfiinţeaz pensiile speciale, mandatele sunt limitate la două, iar mandatul Preşedintelui României revine la patru ani 29537 semne involuntare pe care un bărbat le face atunci cand se simte atras de o femeie 2361A treia oară în 400 de ani când racla cu moaştele Cuvioasei Parascheva a părăsit Mitropolia Iaşi 4810 Povesti de dragoste din viața reală care apar în filme 90220 bebelușii de animale sălbatice care vă pot fura inima 1143Test de personalitate. Alege un numar si afla multe adevaruri despre tine 2415Inainte de a merge la școală, un băiat de 10 ani ajută o căprioară oarbă să caute de mâncare si face asta zi de zi 5347
SuperClipuri.com 2022