SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Poliția locală Brașov reinventează limba română. A scris într-o invitație „Wolzvagin” și „egzistă planșe foto”
Polițistul Marian Godină a postat o fotografie cu o invitație trimisă de Poliția Locală Brașov unui șofer care și-a parcat mașina neregulamentar.

În document se remarcă faptul că agentul de la Poliția Locală are probleme foarte mari cu limba română. Acesta a scris „Wolzvagin” în loc de Volkswagen și i-a precizat șoferului, la final, că „egzistă planșe foto”.

Postarea lui Marian Godină a devenit virală pe Facebook, reușind să adune peste 2.000 de reacții, 450 de comentarii și sute de share-uri în doar o oră de la publicare.

Până în 2017, au fost cazuri în țară în care polițiștii locali au dat amenzi și șoferilor aflați în trafic. Însă Înalta Curte de Casație și Justiție a clarificat acest aspect.

O decizie a judecătorilor de la Curtea Supremă arată că „doar agentul constatator din cadrul poliției rutiere are competența de a solicita proprietarului sau deținătorului mandatat al unui vehicul comunicarea identității persoanei căreia i-a încredințat vehiculul, pentru a fi condus pe drumurile publice, precum și de a aplica sancțiunile contravenționale prevăzute de lege, în cazul necomunicării relațiilor solicitate”.

Potrivit Avocatului Poporului, instituția care a depus sesizarea la ÎCCJ, chestiunea trebuia lămurită pentru că au existat instanțe care au desființat procesele-verbale de contravenție făcute de polițiștii locali, în timp ce altele au considerat că acestea sunt perfect legale relateaza greatnews.ro

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Polițist cu patru bordeluri clandestine. Afaceri de lux, sub ochii șefilor 188216 bărbați celebri care au îmbătrânit superb 1044

Horoscop iunie 2020 – Nativi Gemeni, mare atenție la sănătate! Mențineți-vă moralul puternic 37422 de fotografii in care oamenii si-au vazut cel mai mare cosmar cum devine realitate 106415 cupluri de actori fictive care au sfârșit prin a cădea în dragoste în viața reală 31012 imagini isterice care arată relația extraordinară pe care o au surorile 154Alex Conu a uimit o lumea intreaga cu fotografia care i-a adus un premiu la unul dintre cele mai importante concursuri!! 39Parada de 1 Decembrie s-a încheiat. Fotografii cu principalele momente 28Aceste sculpturi au uimit o lume intreaga cu frumusetea lor!!! 183Turte dulci de casă în 20-25 minute – Sunt moi și aromate de se topesc în gură 235
SuperClipuri.com 2021