SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Poliția locală Brașov reinventează limba română. A scris într-o invitație „Wolzvagin” și „egzistă planșe foto”
Polițistul Marian Godină a postat o fotografie cu o invitație trimisă de Poliția Locală Brașov unui șofer care și-a parcat mașina neregulamentar.

În document se remarcă faptul că agentul de la Poliția Locală are probleme foarte mari cu limba română. Acesta a scris „Wolzvagin” în loc de Volkswagen și i-a precizat șoferului, la final, că „egzistă planșe foto”.

Postarea lui Marian Godină a devenit virală pe Facebook, reușind să adune peste 2.000 de reacții, 450 de comentarii și sute de share-uri în doar o oră de la publicare.

Până în 2017, au fost cazuri în țară în care polițiștii locali au dat amenzi și șoferilor aflați în trafic. Însă Înalta Curte de Casație și Justiție a clarificat acest aspect.

O decizie a judecătorilor de la Curtea Supremă arată că „doar agentul constatator din cadrul poliției rutiere are competența de a solicita proprietarului sau deținătorului mandatat al unui vehicul comunicarea identității persoanei căreia i-a încredințat vehiculul, pentru a fi condus pe drumurile publice, precum și de a aplica sancțiunile contravenționale prevăzute de lege, în cazul necomunicării relațiilor solicitate”.

Potrivit Avocatului Poporului, instituția care a depus sesizarea la ÎCCJ, chestiunea trebuia lămurită pentru că au existat instanțe care au desființat procesele-verbale de contravenție făcute de polițiștii locali, în timp ce altele au considerat că acestea sunt perfect legale relateaza greatnews.ro

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Stapanii acestor animale de companie si-au batut joc de tunsorile lor! 308Priviti cum acest sofer de TIR a evitat un adevarat macel printr-o manevra la care nimeni nu se astepta. Fara Cuvinte! Sofer erou! 3095

12 băieți care merită o medalie pentru abilitățile lor de a-si face iubitele fericite 1222Localitatea cu cei mai puturosi oameni din Romania. Prefera sa moara de foame pentru ca munca-i grea si cere timp 123727 iluzii optice care i-au influențat pe utilizatorii de internet 25Romania o sa construiasca primul spargator de geata de lux!! Acesta o sa fie costruit la Tulcea cu otel romanesc!! 155A primit de la sot acest mesaj scurt: “Draga mea sotie… Sunt cu secretara mea la hotel, ma intorc repede” 196320 de fotografii rare cu celebrități din trecut care ne fac sa vedem altfel acele vremuri 1967Cum sa scapi cu ajutorul bicarbonatului de sodiu de depunerile de grasime, in doar 48 de ore 1100320 de animale de companie care si-au gasit cele mai inedite locuri in care sa se odihneasca 1218
SuperClipuri.com 2021