SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Pare ceva banal dar stiti care este in realitate semnificația autocolantelor de pe fructe




Majoritatea dintre noi, la un moment dat, am observat acele mici autocolante pe care le găsim pe fructe in magazine. În afară de logo-urile luminoase pe care le au, există și un cod PLU digital (sau un Cod de căutare în funcție de preț). Se pare că producătorii de fructe nu numai că încearcă să se facă publicitate aici, ci și ne furnizează informații importante pentru consumatori. Pana acum nu ne-am gandit niciodata ce reprezinta aceste mici autocolante si ce rol au ele. Desi am crede ca sunt puse acolo doar pentru a vedea de cine sunt importate sau pentru a putea fi gestionate mai usor in magazine era au mai multe roluri.

Noi in acest articol va prezentam ce rol au aceste autocolante si la ce sunt ele utile in magazine si la ce ne sunt noua de folos.

Dacă există doar patru numere, înseamnă că fructul (sau leguma) a fost produs cu ajutorul tehnicilor agronomice moderne  – inclusiv cantități abundente de îngrășăminte și pesticide.

Când vedeți acest autocolant, fructul a fost modificat genetic ca parte a procesului de creștere. Da, așa e. Acesta este alimentul cu OMG care continuă să provoace atât de multe controverse. Cercetările arată că pepeni, banane și papaya sunt tipurile de fructe care sunt cele mai des modificate genetic

Dacă vedeți un astfel de cod, înseamnă că fructele au fost cultivate folosind metodele vechi de creștere a strămoșilor noștri: cu propriile mâini și fără substanțe chimice. Acestea sunt produse ecologice.

Majoritatea oamenilor încearcă să găsească fructe fără autocolante. Dar acest lucru ar putea fi periculos: fructele importate din străinătate ar trebui să fie întotdeauna etichetate în acest fel. Dacă nu există o etichetă, șansele sunt eliminate pentru un anumit motiv – și unul care este puțin probabil să fie în avantajul dvs. în calitate de consumator.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

VIDEO: Preot amendat de poliţişti cu 20.000 de lei pentru o slujbă în curtea bisericii. Enoriaşă scandalizată: „Mi-a murit şi mie soţul, să nu-l pomenesc?" 505



E demonstrat stiintific: al doilea copil este mai nazdravan decat primul 90





15 Situații epice care depasesc cu mult orice limite ale imaginatiei 41



15 Design-uri pentru locuinta care nu au iesit cum ar fi trebuit 3524



„Mi-a luat 60 de ani sa învăț aceste 15 lucruri!" 80



18 fotografii hilare care te vor pune serios pe ganduri atunci cand le vezi 56



Motive în plus să iubești marea: Iată 4 efecte benefice asupra creierului! 109



20 de momente de neuitat capturate de aparatul foto pentru a te face să râzi 53



8 Produse pe care ar trebui să le evitați în supermarketuri 737



Ce este boala pilonidală care tinde să afecteze tinerii și cum poți scăpa de ea 68




SuperClipuri.com 2022