SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Autorităţile din Statele Unite au instalat cutii speciale in care mamele îşi pot lăsa copiii nedoriţi!
„Safe Haven Baby Boxes” sunt dispozitivele care permit predarea în siguranţă şi sub anonimat a copiilor nou-născuţi, în vederea prevenirii pruncuc1derii.
Acestea sunt prevăzute cu un regulator de temperatură şi de îndată ce copilul este lăsat şi dispozitivul culisează în interior, o alarmă anunţă serviciile de urgenţă.

Sistemul pare să funcţioneze bine, dar adevărata întrebare este: unde a ajuns omenirea şi în ce ne-am transformat?

Lipsa educaţiei s3xuale este o problemă la nivel mondial, fiind unul dintre principalele motive pentru care există atât de multe sarcini nedorite care se transformă în avorturi sau abandonuri ale copiilor.

Încercând să evite acest lucru şi să salveze vieţile celor mici, autorităţile din SUA au demarat o iniţiativă care a împărţit opinia publică în două tabere.

În timp ce mai multe persoane sunt surprinse de iniţiativă, alţii o consideră drept o măsură necesară pentru a reduce cazurile de pruncuc1dere şi, astfel, o metodă de a creşte gradul de conştientizare.

În plus, Monica Kelsey, fondatoarea ONG-ului care a demarat proiectul, ştie foarte bine acest lucru din propria experienţă. Ea a fost abandonată atunci când era doar un copil şi este ferm convinsă că această campanie ar putea avea o contribuţie importantă în rezolvarea problemei.

„Safe Haven Baby Boxes” sunt asemănătoare unor incubatoare cu regulatori şi senzori de temperatură, care avertizează în mod silenţios serviciile de urgenţă în momentul în care un bebeluş este depus. Acest lucru le permite copiilor – cu vârsta de până la 45 de zile – să fie luaţi în mai puţin de cinci minute.

Trebuie remarcat faptul că primele cutii de acest fel au fost instalate momentan în statele Indiana, Ohio şi Arizona şi sunt perfect legale. Mamele se pot simţi în siguranţă în a-şi depune copiii în mod anonim într-un loc sigur pentru ei.

Cu toate acestea, într-un interviu acordat BBC, Rick Snyder, guvernatorul statului Michigan, nu este de acord cu această iniţiativă, considerând că „Să li se permită părinţilor să renunţe la bebeluşul lor doar prin depunerea într-o anumită cutie, în loc să fie predat unui poliţist, pompier sau unui angajat al unui spital, este de neconceput”, a spus guvernatorul.

„Este tulburător să te gândeşti la o mamă care-şi abandonează copilul. Oamenii au tot felul de reacţii viscerale la vederea unei astfel de fapte. Dar este o realitate nefericită, iar noi nu încercam decât să avem grijă de copii”, a declarat Monica Kelsey, fondatoarea ONG-ului.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Hackerii sunt gata să publice "adevărul despre atacurile din 11 septembrie" 6318 persoane care au vrut să păcălească internetul cu fotografia lor perfectă, dar ceva au greșit 153

5 descoperiri medicale revoluționare, care au salvat milioane de vieți 661Consiliul Naţional al Elevilor cere suspendarea cursurilor 18Carunteste TATA...Asculta aceasta melodie de suflet dedicata tuturor tatilor din lume! 70356Anii trec , amintirile raman! 25 de fotografii care au fost recreate intr-un mod uimitor 131210 celebrități care au rude celebre neașteptate 93012 fotografii care arată că GENELE sunt UIMITOARE 131118 Acte de bunătate care pot incalzi si cea mai rece inima 1239Săltat de mascaţi după ce a înjurat Poliţia pe Facebook. Dosar de ultraj pentru Nicuşor zis "Johny Chass" 2911
SuperClipuri.com 2022