SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Cel mai curajos barbat! A sărit de la 6800 de metri fără parașută.
De-a lungul anilor, am văzut multe sărituri de la înălțimi incredibile. Una dintre cele mai impresionante s-a produs dintr-un balon atmosferic, din stratosferă, aproximativ 39000 de metri. Toate tentativele menite să depășească recorduri au folosit însă echipamente speciale menite să asigure siguranța săritorului, cea mai simplă dintre ele fiind o parașută. Se pare însă că există și excepții de la regulă.

În vârstă de 42 de ani, săritorul a vrut sa depaseasca un record mondial, performanță pe care a și reușit-o, rămânând în viață după eveniment. Acesta a apelat la o plasă pentru a-i amortiza căderea.

Pentru că este foarte probabil ca voi să nu vă angajați niciodată să faceți astfel de gesturi extreme, acesta este unul din clipurile pe care nu trebuie să le ratați. Căderea de la 6800 de metri, cu o viteză din ce în ce mai mare, a durat aproximativ 2 minute și sa încheiat în momentul în care Aikins a căzut cu spatele în plasă. Pe lângă faptul că este primul deținător al unui astfel de record, sunt de părere că va mai trece mult timp până vom vedea recordul depășit de alt inconștient.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

O melodie foarte frumoasa !! Cine-i mama si are fete ! Daca ti-a placut nu uita sa dai mai departe - VIDEO 12984915 Fotografii care aproape că ne-au făcut să credem ca exista calatoria in timp 3241

La doar cativa anisori acest baietel canta pe scena unui concurs melodia Carla's Dreams - Eroina - VIDEO 11414Nu rămâne cu oricine, rămâi cu o persoană care merită 110Desi pastea vacile si invata pe camp a intrat cu media 9.99 la secția de controlor trafic aerian! VIDEO 202O batrana intr-o gara ! Aceasta FATA impreuna cu Bunelul ei face Furori pe Internet cu acest Cantec frumos - VIDEO 17079421 de fotografii care sunt greu de explicat logic 5264Dieta grupei sanguine – Iată cum slăbești în funcție de grupa ta sanguină 275015 Imagini ciudate unde nu avem nici o idee ce se întâmplă 936Arsenie Boca: „Când viaţa pare cumplită, fă-ţi un ceai şi bea-l din cea mai drăguţă ceaşcă“ 271
SuperClipuri.com 2021