SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

VIDEO / Simtea o iritatie in ureche si a mers la spital. Vei fi ingrozit cand vei afla ce i-au descoperit medicii!

Ti-a placut acest Video ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Descriere: Shreya Darji este o fetiţă de 12 ani din India care a simţit din luna august a anului trecut că are o iritaţie în ureche, dar medicii au fost şocaţi atunci când micuţa a venit la control.
\r\n
\r\nDoctorii au descoperit că Shreya Darji avea că un cuib de o mie furnici în urechea ei. Aceste insecte se înmulţesc foarte repede, iar câte 10 furnici ies zilnic din urechea ei, potrivit dailymail.co.uk.
\r\n
\r\nChiar dacă micuţa a făcut nenumărate tratamente, furnicile continuă să se înmulţească.
\r\n
\r\nFata a făcut toate analizele şi medicii au constatat că nu este în pericol şi că nu i-au fost afectate alte părţi ale corpului. Se pare că Shreya este crescută în condiţii normale, iar medicii nu au putut explica cum a ajuns un cuib de furnici în urechea ei.
\r\n

Categorie: Socant Videoul a fost incarcat pe 09 November, 2016
Mai multe video de pe site

13 poze găsite în cărțile pentru copii care ridică o tonă de întrebări 939Cum te trădează corpul – 10 lucruri fascinante despre limbajul trupului 1267

Brigitte Macron, o nouă aparție exemplară. Ținuta cu care a atras toate privirile într-un orășel din Franța 149720 de fotografii rare cu celebrități din trecut care ne fac sa vedem altfel acele vremuri 196617 fotografii cu animale care îți vor vindeca sufletul mai bine decât psihoterapia 45Afacerea la care bulgarii ne dau clasă. Singura fermă din România, închisă inexplicabil acum 2 ani 88415 ȚĂRI ÎN CARE AR MERITA SĂ TRĂIEȘTI! 44223 de fotografii care au făcut aceste nunți memorabile 4297Medicii și asistenții medicali români au ajuns în Italia 15Incredibil dar adevarat ! O batrana din Romania traieste intr-o casa de lut, veche de 200 de ani si nu se plange de viata - VIDEO 10496
SuperClipuri.com 2021