SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

16 lucruri minunate dar și ciudate pe care le veți găsi numai în Japonia
Japonia este o țară incredibilă si mereu ne uimeste cu lucrurile pe care le putem gasi aici, dar mai ales prin culutra lor total diferita de a noastra. Ceea ce ne incanta cel mai mult la  Țara Soarelui Răsare este că produce rapid multe lucruri minunate și utile în fiecare an. Nu putem decât să admirăm toată frumusețea și splendoarea culturii japoneze și sa asteptam cu sufletul la gura sa vedem ce alte inventii mai scot acestia in fiecare an.

Aici putem vedea o multime de lucruri dar si obiceiuri care sunt diferite de tot ce vedem in restul lumii. Daca tehnologia este una foarte avansata se pare ca si oamenii ii tin pasul si au un stil de viata foarte diferit de al nostru. In acest articol va prezentam prin 16 poze cat de diferita este viata in Japonia fata de restul lumii.

Fiecare stație are o combinație de  numere și litere pentru a ajuta străinii să călătorească în jurul orașului destul de ușor, chiar și cu o cunoaștere minimă a limbii japoneze.

Oamenii din Japonia își iau munca atât de serios încât este aproape o onoare să stați la birou pentru orele suplimentare. De obicei își lucrează atat de mult incat  uneori adormi oriunde – fie in transportul public fie pe stradă.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Legea amânării plății facturilor a trecut de Parlament: facturile la apă, energie, gaze se suspendă 3 luni 2454Nu ești proastă, pentru că te-ai îndrăgostit de el 201

Armata e armată! Cum s-a schimbat, peste noapte, Spitalul Județean Suceava sub conducere militară 269Coronavirusul afectează grav agricultura europeană; Statele bogate rămân fără forța de muncă din Est 1170„Internet vs. realitate" adevarul din spatele pozelor perfecte de pe retelele de socializare 16522 de muncitori care au o multime de explicatii de dat dupa o zi de munca 310Vă îndoiați de existența lui? 7 semne că îngerul vostru păzitor este undeva pe aproape 370VIDEO: Un grăsan a fost înjosit la şcoală de fata pe care o plăcea, dar peste 5 ani s-a răzbunat! 409Cum te trădează corpul – 10 lucruri fascinante despre limbajul trupului 127216 hoteluri care știu cum să-și facă oaspeții fericiți 544
SuperClipuri.com 2021