SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Fără chirurgie estetică: Cum arată vedetele, care au decis să nu lupte cu bătrânețea!
Acum este extrem de dificil să găsești o persoană renumită, care nu a recurs la proceduri de reducere a ridurilor și de întinerire. Nu este surprinzător, căci vedetele trebuie să-și mențină tinerețea și prospețimea pentru a nu-și pierde popularitatea. Cu toate astea, am fost uimiți să aflăm că nu toate starurile se grăbesc să scape de riduri. Doamnele din această selecție preferă să îmbătrânească în mod natural și asta este minunat!

Julianne Moore, 58 de ani

Sharon Stone, 60 de ani

Faimoasa actriță nu luptă cu bătrânețea. Vedeta de la Hollywood a renunțat la operațiile plastice. Sharon nu se sfiește să apară în public cu fața plină de riduri, care nu i-au furat deloc din frumusețea naturală. Traumatizată de injecții în buze, în urma cărora simțea că are „buze de pește”, vedeta a jurat să nu mai apeleze la chirurgia estetică!

Meryl Streep, 69 de ani

Trăind într-o lume în care orice rid este privit ca un păcat, Meryl Streep spune că operațiile estetice nu sunt o opțiune pentru ea. „Mi se pare că oamenii arată caraghios când fața li se îngheață. Pur și simplu nu înțeleg de ce fac asta.”

Jodie Foster, 56 de ani

Jodie Foster consideră că societatea din ziua de azi obligă femeile să se transforme după niște standarde în modă. Actrița este împotriva operațiilor estetice și nu se teme de riduri.

Kate Winslet, 43 de ani

Membră a Ligii Britanice împotriva Operațiilor Estetice, actrița este foarte hotărâtă: „Nu-mi voi modifica niciodată vreo porțiune a feței. Este viziunea mea despre frumusețea naturală. Sunt uimită că cineva ar putea crede că femeile nu devin mai frumoase odată ce înaintează în vârstă. Încrederea vine cu vârsta, și cu cât ai mai multă încredere în tine, cu atât arăți mai bine!”

Salma Hayek, 52 de ani

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

10 sfaturi simple pentru a va îmbunătăți vederea 131022 de Băieți si-au împărtășit fotografii de înainte și după schimbările uimitoare din viața lor 731

La naştere au fost declarate cele mai frumoase gemene din lume. Cum arată astăzi, după 8 ani, Leah şi Ava 10226Care este motivul pentru care mama este intodeauna mama 150Cât timp ar putea supraviețui corpul uman pe fiecare planetă a sistemului solar 58Dacă aceste 20 de fotografii nu vă pot face ziua mai buna, atunci nimic nu poate 160412 Alimente falsificate pe care le-ați putea cumpăra în fiecare zi și cum să le recunoașteți 3790New York-ul este cel de-al doilea stat, după California, care interzice pungile din plastic 51Cum acționează coronavirusul în organism.Răspunsul imun poate fi disproporționat. E ca și cum, în loc să folosești un pistol pentru a elimina ținta, lansezi o rachetă 1070Cutremur „SEMNIFICATIC” , produs în regiunea Galați la adâncime destul de mică, 42
SuperClipuri.com 2021