SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Fără chirurgie estetică: Cum arată vedetele, care au decis să nu lupte cu bătrânețea!
Acum este extrem de dificil să găsești o persoană renumită, care nu a recurs la proceduri de reducere a ridurilor și de întinerire. Nu este surprinzător, căci vedetele trebuie să-și mențină tinerețea și prospețimea pentru a nu-și pierde popularitatea. Cu toate astea, am fost uimiți să aflăm că nu toate starurile se grăbesc să scape de riduri. Doamnele din această selecție preferă să îmbătrânească în mod natural și asta este minunat!

Julianne Moore, 58 de ani

Sharon Stone, 60 de ani

Faimoasa actriță nu luptă cu bătrânețea. Vedeta de la Hollywood a renunțat la operațiile plastice. Sharon nu se sfiește să apară în public cu fața plină de riduri, care nu i-au furat deloc din frumusețea naturală. Traumatizată de injecții în buze, în urma cărora simțea că are „buze de pește”, vedeta a jurat să nu mai apeleze la chirurgia estetică!

Meryl Streep, 69 de ani

Trăind într-o lume în care orice rid este privit ca un păcat, Meryl Streep spune că operațiile estetice nu sunt o opțiune pentru ea. „Mi se pare că oamenii arată caraghios când fața li se îngheață. Pur și simplu nu înțeleg de ce fac asta.”

Jodie Foster, 56 de ani

Jodie Foster consideră că societatea din ziua de azi obligă femeile să se transforme după niște standarde în modă. Actrița este împotriva operațiilor estetice și nu se teme de riduri.

Kate Winslet, 43 de ani

Membră a Ligii Britanice împotriva Operațiilor Estetice, actrița este foarte hotărâtă: „Nu-mi voi modifica niciodată vreo porțiune a feței. Este viziunea mea despre frumusețea naturală. Sunt uimită că cineva ar putea crede că femeile nu devin mai frumoase odată ce înaintează în vârstă. Încrederea vine cu vârsta, și cu cât ai mai multă încredere în tine, cu atât arăți mai bine!”

Salma Hayek, 52 de ani

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

25 Fotografii "Înainte și după" care sunt aproape ireale 179528 de fotografii istorice pe care probabil le veți vedea pentru prima dată 5197

De ce unele doamne la vârsta de 50 ani arată ca femeile tinere, în timp ce altele ca bunicuțele? 17420 de fotografii care ne dovedesc ca inca nu stim prea multe despre lumea in care traim 107610 poze cu căței care cerșesc după mâncare la care vor putea rezista doar oamenii cu inimi de gheață 223416 Exemple uimitoare despre cum s-a schimbat lumea în ultimii 100 de ani 71320 de fotografii impresionante care arată puterea nesfârșită a timpului 73111 lucruri ciudate care sunt considerate atragatoare în diferite țări 1641Secretul pentru cel mai gustos pilaf: nu mai fierbe orezul in apa 5045Cele mai penibile situatii in care oamenii au fost surprinsi!! O sa iti fie greu sa te opresti din ras!! 2089
SuperClipuri.com 2021