SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

VIDEO. Nu ai să crezi ce BENEFICII au CITRICELE pentru SĂNĂTATE
Bogate în antioxidanți, vitamine și minerale, citricele au numeroase proprietăți terapeutice. Consumate proaspete, în salate sau sub formă de suc, portocala, lămâia și grepfrutul te apără de bolile specifice iernii și nu numai.

Lămâia, de ajutor în afecțiunile hepatice . Bogat în vitamine (C, B1, B2, B3, A și E) și acid citric, acest fruct are numeroase beneficii pentru sănătate. De la acesta se folosește pulpa, coaja și sâmburii, atât pentru uz intern, cât și extern. De asemenea, lămâia este utilizată și în cosmetică, mai ales sub formă de ulei esențial.

Vitamina C ne apără de agresiunea poluanților și stresului, ajută în tulburări de circulație, în hemoragii gingivale. Consumul de lămâie mărește capacitatea de apărare a organismului în bolile infecțioase și ține la distanță stările febrile.

Portocala are efect laxativ. La fel ca și lămâia, portocala este bogată în vitamine (C, A, B), minerale (calciu, magneziu, fosfor și sodiu) și oligoelemente (fier, cupru, zinc, mangan).

Grepfrutul ține la distanță oboseala și arsurile la stomac. Pe lângă faptul că este un fruct delicios, grepfrutul poate fi folosit pentru a trata multe afecțiuni, care nu necesită consultul unei medic.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

„Eu, o femeie tanara, imi faceam nevoile in prezenta sotului meu si…” – adevarul despre relatiile conjugale 10769Citește, în fiecare zi de joi, Rugăciunea la Sfânta Eugenia pentru iertarea păcatelor 124

(VIDEO)O căţeluşă lăsată să moară, a născut legată şi şi-a îngrijit puii zile în şir, până a fost găsită 18Elevii romani au obtinut aurul la olimpiada de fizica din Rusia 8998Singurul lac care detine 3 recorduri mondiale se afla in Romania!!! Tu stii despre ce lac este vorba ?! 278Ne îndrăgostim de aceia care sunt meniți să ne facă să evoluăm 74Un fotograf a petrecut 9 ani pentru a le face poze oamenilor pe drumul lor spre muncă, iar rezultatele ne vor deschide ochii! 10408 fotografii amuzante, în spatele cărora este o poveste 4936Oamenii de știință confirmă că cei din jur absorb energia de la ceilalți 621Mesajul lui Adi Despot, la Sibiu: “Viitorul poate exista şi poate fi frumos” 58
SuperClipuri.com 2021