SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Liderul studenților de Facultatea de Științe Politice: „Să ne asigurăm că părinții și bunicii noștri mai slabi la minte stau acasă la referendum"
Ei, nimic nou sub soare, doar că astrul apare mai rar în această primăvară, iar mama proștilor e gravidă mereu…
Andrei Nicolae Popa, lliderul studenților de Facultatea de Științe Politice al Universității București, a dat peste cutia cu vorbe și-a vărsat-o direct pe contul său de Facebook, unde oricine poate citi cu voie bună în suflete faptul cum „telefeii” (TFL – Tineri Frumoși și Liberi = tefelei N.R.) sunt îndemnați să aibă grijă ca nu cumva la referendumul pe tema definiției constituționale a familiei să participe și părinții și bunicii, mai slabi la minte în viziunea domniei sale.

„Cu cât vom vorbi mai mult despre Coaliția pentru Familie, cu atât mai mult va fi reținută în memoria colectivă. Soluția e să nu-i băgăm în seamă, să îi ignorăm și să ne asigurăm că părinții și bunicii noștri mai slabi la minte stau acasă în cazul unui potențial referendum. Greu? Tineri care lucrari (sic!) în presă, asigurați-vă că nu se mai dau știri despre referendum și CpF”, a scris Andrei Nicolae Popa pe pagina de facebook, conform dcnews.ro.

După ce citești o asemenea declarație, nu-ți bântuie prin cap altă idee decât că cel care a formulat-o are perfectă dreptate, dar doar în ceea ce-l privește, referitor la părinții și bunicii domniei-sale… Pentru Andrei Nicolae Popa, informarea cu claritate a cetățeanului, liberul arbitru par a fi niște chestii democratice perimate, iar stalinistul dicton „cine nu-i cu noi, e împotriva noastă” e o condiție suficientă pentru a progresa.

Iar despre perspectivele schimbării clasei politice în România, nu putem spune altceva decât că sunt năucitoare, privind la Andrei Nicolae Popa, aproape de a fi un produs al școlii de științe politice din România, pentru că prin actuala mai găsești și oameni care au bun simț,

În concluzie, îi putem recomanda domnului Andrei Nicolae Popa să evite să pună în planurile sale de viitor să devină părinte, nu de alta, dar urmașii săi vor avea tot dreptul să-l declare mai slab la minte, poate, pe bună dreptate!

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

5 Locuri misterioase din lume pe care nu vi se permite să le vizitați 2272La 90 de ani pictează casele din satul ei realizând un decor fermecător, aceasta este o bunicuţă extrem de talentată. 1935

20 de fotografii adorabile care ne dovedesc că copiii pot trăi cu animale de companie 896Acestea sunt motivele pentru care viata intr-un ritm alert deprima tot mai multa lume!! Cu totii avem macar unul din aceste obiceiuri! 114Un medic de familie sustine ca s-a tratat singur de COVID și pe alți 400 de pacienți 346ROMANUL ce a Cucerit Britanicii au Talent.Vezi cum au reactionat Juratii...VIDEO 92218 cupluri ale caror poze depasesc cu mult orice situatie amuzanta intalnita 302221 de imagini care ne-au facut sa credem ca nu vedem bine 1348În Statele Unite au decis să combine azilurile de bătrâni cu grădinițele. Rezultatul a depășit toate așteptările! 174Prepară-ți apa de gură acasă. Îndepărtează placa și tartrul în numai 1 minut 2460
SuperClipuri.com 2021