SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Americanul care s-a îndrăgostit de țara noastră. „Nu mă așteptam să trăiesc aici. Legumele au gust de legume!”
Un american s-a mutat în România și este îndrăgostit de țara noastră. Daca visul multor români este să traiasca în Statele Unite, există si americani care au lasat in urma America pentru… Romania.

Pe unul dintre ei l-am gasit la Cluj-Napoca. Trevor Lothrop trăieşte de patru ani în ţara noastră şi se declară îndrăgostit de Transilvania. În plus, fotbalul american jucat alături de echipa Cluj Crusaders îl face să se simta aproape de tara natala.

Americanul locuiește la Cluj-Napoca împreună cu câinele său, Fonzie si conduce una dintre cele mai de succes publicații de reportaje din România. Îi place să alerge în jurul orașului, desi il cam incurca masinile parcate pe trotuare si iubeste mancarea romaneasca, in special micii, carora nu le poate rezista. In schimb, nu se poate obisnui deloc cu tuica.

„Mâncarea este uimitoare. Aceasta este una dintre marile diferențe între America și România. Aici ai mâncare naturală. Legumele au gust de legume!!”

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Alcoolul produce schimbări uriase în corp şi creier: „Sunt afectate memoria, judecata, emoţia, şi viziunea” 473215 actori ai tineretilor noastre pe care abia dacă ii mai recunoaștem astăzi 4429

„Mongolii, ungurii, turcii, nemții, rusii nu au făcut românilor atât rău cât au făcut politicienii noștri în două decenii”- un adevăr dureros rostit de un academician român 363099 persoane care au reușit să vândă gunoi pentru o mulțime de bani 715Polonezul Donald Tusk, președintele Consiliului European, a susținut un discurs în limba română. Video 239(VIDEO) Un eretic episcop armean sustine ca Lumina Sfanta de la Ierusalim este aprins de la o candela 187 iluzii optice care i-au influențat pe utilizatorii de internet 25Horoscop iunie 2020 – Nativi Gemeni, mare atenție la sănătate! Mențineți-vă moralul puternic 3746 moduri naturale de a tine tantarii departe de corpul tau 472211 trucuri pentru bucătărie exrem de utile pe care numai profesioniștii le știu 1405
SuperClipuri.com 2022