SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Deja nu mai arunc bucatile de gresie si faianta ramase! 20 de idei cum le putem reutiliza
Indiferent ca tocmai ai terminat amenajarea casei sau ca ai construit o casa de la zero, este foarte probabil sa-ti mai ramana materiale de constructii pe care este pacat sa le arunci, deoarece au costat bani, iar refolosirea lor iti poate fi de real ajutor.

Placile de faianta si gresie

– Placile mai mari pot fi refolosite in bucatarie, ca suporturi pentru vasele fierbinti.
– Placi sau bucati de toate marimile pot fi sparte in piese mai mici si refolosite ca mozaic. Cu acest tip de mozaic poti imbraca o masa, poti realiza rama unei oglinzi sau poti imbraca cu el portiunea din fata usii de la intrare.

– Daca placile de gresie sau faianta sunt sparte deja in bucati mai mici, pot fi folosite pentru realizarea unor alei pietonale in gradina sau pentru a umple fundul vaselor cu plante, astfel incat apa sa se scurga treptat printre ele.

– Placile mai mari pot fi folosite ca gardut colorat in gradina, daca sunt infipte in pamant, dupa un model dinainte stabilit.
– Doneaza placile ramane in plus unei scoli sau gradinite care se afla in plin proces de renovare.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

10 Celebrități care se ocupă mai mult de această lume decât de bani 10424 de lucruri iesite din comun pe care le puteti veți vedea numai în Rusia 2225

18 Acte de bunătate care pot incalzi si cea mai rece inima 123818 Fotografii istorice incredibil de rare care vă vor lăsa fără cuvinte 10120 de fotografii care ne demonstreaza ce inseamna cu adevarat o zi grea 37Momentul socant in care tanara este impinsa in fata metroului, la statia Dristor. VIDEO 9578 fotografii care prezintă lucruri care pur si simplu nu pot fi posibile 197012 fotografii „la modă" unde adevărul este dureros 8010 Animale cu adevărat unice despre care este greu de crezut că există în realitate 550Dacă ar exista o Academie de anti-designeri, acestea ar fi cele 19 proiecte ale lor 347
SuperClipuri.com 2022