SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Cum să aflați cine vă urmărește prin telefonul dvs. smartphone
Siguranța ar trebui să fie întotdeauna prioritatea noastră principală. Cu ajutorul câtorva coduri scurte, puteți afla mai multe despre setările telefonului și puteți afla dacă mesajele și informațiile dvs. sunt sau nu protejate și dacă sunteți urmărit.

Cu acest cod, puteți afla dacă apelurile, mesajele și alte date sunt redirecționate. Starea diverselor tipuri de deviere care au loc împreună cu numărul în care sunt transferate informațiile vor fi afișate pe ecranul telefonului. Această funcție este cel mai adesea stabilită de partenerii gelosi sau părinți care încearcă să-și protejeze copiii de spam sau criminali. Persoanele în vârstă devin adesea victime ale acestei practici atunci când își dau telefonul unui străin pentru a face un singur apel. Dacă fac acest lucru, ei riscă să aibă informații despre locul în care trăiesc, despre care sunt prietenii și familia, obiceiurile și activitățile zilnice, și chiar circumstanțele financiare pe care le-au transmis infractorilor.

Formați acest cod dacă doriți să aflați unde se redirecționează apelurile, mesajele și datele în cazul în care se pare că nimeni nu poate ajunge la dvs. În acest caz, șansele sunt că apelurile vocale sunt redirecționate către unul dintre numerele operatorului dvs. de telefonie mobilă.

Acesta este un cod universal pentru dezactivarea tuturor formelor de redirecționare de pe telefon. Este o idee bună să utilizați acest lucru înainte de a utiliza roamingul. În acest caz, nu veți primi bani din contul dvs. pentru apelurile care sunt redirecționate în mod prestabilit către mesageria vocală.

Cu ajutorul acestui cod, puteți afla IMEI (International Mobile Equipment Identifier). Dacă știți acest număr, puteți găsi telefonul dacă cineva îl fură. Când este pornit, locația sa este transmisă automat operatorului de rețea, chiar dacă este introdusă o altă cartelă SIM. Dacă cineva cunoaște numărul dvs. IMEI, acesta poate afla modelul și caracteristicile tehnice ale telefonului dvs.

Există coduri speciale care permit unei persoane să vă urmărească locația și, de asemenea, să determine dacă cineva vă urmărește. Pentru aceasta, aveți nevoie de utilizatorul de rețea. Introduceți unul dintre următoarele coduri:

pentru iPhone: * 3001 # 12345 # *
pentru Android: * # * # 4636 # * # * sau * # * # 197328640 # * # *

Pasul 1. Mergeți la secțiunea numită UMTS Cell Environment, apoi UMTS RR info și notați toate numerele de sub Cell ID . Aceste numere sunt stațiile de bază situate în apropiere. Telefonul dvs. se va conecta în mod prestabilit la cel care emite cel mai bun semnal.

Pasul 2. Reveniți la meniul principal și faceți clicl pe fila MM info, apoi pe Servirii PLMN. Notați numerele sub Local Area Code (LAC) .

Pasul 3. Cu ajutorul acestor două numere și a unui site web obișnuit , puteți determina locația de pe hartă a stației de bază la care este conectat telefonul dvs.

Cei care sunt suspectați de stațiile de bază mobile – ar putea fi un camion sau un autobuz mic cu o antenă mare. Aceste tipuri de vehicule sunt folosite la festivaluri rock și în locuri unde acoperirea pe Internet este slabă. Dacă este una din ele în apropiere, aparent fără nici un motiv logic, este posibil ca cineva să fie implicat în spionaj.

Dacă utilizați un Android, ar trebui să verificați periodic telefonul pentru viruși. PlaceRaider este unul dintre cele mai periculoase care vă poate infecta dispozitivul. Dezvoltat de experți americani, scopul era să arate cât de vulnerabile sunt dispozitivele noastre. Odată ce a ajuns pe un telefon, acest troian are o serie de fotografii ale zonei înconjurătoare, creează un model 3D al clădirii în care te afli și apoi profită de orice conexiune la internet pentru a trimite datele pe care le-a adunat, adăugând toate datele de pe telefon și parolele tale.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Modificări care s-ar putea întâmpla cu corpul dvs. dacă vă ridicați picioarele timp de 20 de minute în fiecare zi 12168 alimente și băuturi care pot stimula sănătatea femeilor 60

Cel mai vârstnic pacient din Italia care s-a vindecat de COVID-19 610 reguli școlare bizare din întreaga lume 340Dacia Logan LUX, masina CARE AR PUTEA RESCRIE ISTORIA DACIA! Vezi cat de bine arata... VIDEO 3298110 ilustrații care prezintă viața înainte și după căsătorie 776Răzbunarea amuzantă a unui fermier pentru cei care parcau pe terenul lui 330318 poze istorice care ne arata o parte mai putin stiuta a istoriei noastre despre care nu se vorbeste 1274De ce America (SUA) nu ataca deja Coreea de Nord? Donald Trump vs. Kim Jong Un 18317 fotografii cu animale care îți vor vindeca sufletul mai bine decât psihoterapia 49
SuperClipuri.com 2022