SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

9 sfaturi mai puțin cunoscute pentru un somn cat mai bun in avion
In ultima vreme cu totii incepem sa calatorim din ce in ce mai mult fie in vacante fie in interes de servicu. Cert este ca toate aceste drumuri sunt destul de obositoare daca nu putem sa ne odihnim macar un pic pe timpul zborului. Multi dintre noi nu dorm din cauza fricii de avion, a locului destul de mic sau multe alte motive. Ei bine noi in acest articol dorim sa va prezentam 9 sfaturi care sa va ajute sa dormiti cat mai bine pe tmpul zborului si sa aveti toata energia de care aveti nevoi atunci cand aterizati la destinatie. Tot ce trebuie sa faceti este sa stiti cum sa profitati de orice moment pentru a va relaxa. Este util sa aveti un zbor placut pentru a avea si o zi buna atunci cand aterizati, conteaza foarte mult cum va simtiti pe parcursul calatoriei.

Este minunat dacă puteți alege un zbor pentru timpul în care dormiți de obicei. Treziți-vă cu 2-3 ore mai devreme cu o noapte înainte de zbor pentru a adormi mai repede la bord.

Dacă doriți mai puțini pasageri și mai mult spațiu, alegeți zile nepopulare: marți și miercuri, de regulă. Vinerea și orice zi înainte de sărbători sunt cele mai încărcate.

Încercați să alegeți întotdeauna un loc la fereastră pentru a vă odihni capul pe perete și nu o sa fiti deranjat de vecinul dvs. care dorește să folosească baia.

Evitați scaunele lângă peretele compartimentului. Există o mulțime de spațiu de picior acolo, dar astfel de locuri sunt de obicei rezervate de familiile cu sugari . Un scaun de baie nu este, de asemenea, o opțiune bună.

Dacă doriți să vă odihniți bine, înclinați cât mai mult spatele scaunului dvs.  – asigurați-vă că persoana din spatele dvs. nu vă deranjează. Orele de ședere la un unghi drept pot duce la dureri de talie, în timp ce dormiți cu capul pe masă sau pe spatele scaunului din față este rău pentru gât și coloană vertebrală.

Pentru a avea un som linistit, ar trebui să purtați haine libere care să nu vă împiedice mișcările . În cazul în care compania dvs. aeriană nu oferă pături, luați și o jachetă și șosete calde. Este destul de rece în timpul zborului, și asta face adormitul.

O centură de siguranță fixată de haine sau de pătură nu va face mai confortabilă somnul, dar va împiedica trecătorii să vă trezească  dacă avionul suferă turbulențe.

Lumina și zgomotul sunt principalii factori care te împiedică să adormi. Prin urmare, utilizați o  mască de somn și ochelari de protecție .

Pentru a vă odihni confortabil capul și gâtul, luați o  pernă specială cu dvs. Dacă nu aveți una, utilizați o eșarfă  sau o bluză.

Nu vizionați filme pe telefon, tabletă sau laptop, deoarece lumina albastră din ecranele lor vă trezește creierul. Luați în schimb o  carte de hârtie și una plictisitoare la asta – vă va ajuta să adormiți mai repede. Nu va strica sa ascultati si  sunete calmante cum ar fi cantarile pasarilor sau caderea ploilor.

Dacă doriți să adormiți rapid, nu mâncați prea mult. Alimentele trebuie să fie ușoare și sănătoase, în timp ce cea mai bună opțiune de băutură este  ceaiul sau  apa curată . Uita de cafea sau de alcool: acesta din urmă te poate calma, dar ruinează calitatea somnului.

 

 

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

20 de imagini care sunt mai satisfăcătoare decât trecerea prin frunze uscate toamna 328Drumul Vietii Ne Desparte.. Acest cantec sa fie special pentru toti ROMANII plecati in strainatate - VIDEO 25358

24 de lucruri iesite din comun pe care le puteti veți vedea numai în Rusia 2228Aceste fotografii esuate s-au dovedit a fi foarte amuzante 4195Vezi ce Voce Incredibila are aceasta Fata. Juratii au crezut ca face playback.. vezi VIDEO 64310 Standarde de frumusețe din trecut, despre care nu iti vine sa crezi ca sunt reale 960Nu ne putem despărți de un partener sufletesc 14512 celebrități care și-au adus greutatea sub control . Sunt un model bun de urmat! 1084Printesa Diana il invata ce este respectul acum 25 de ani, azi Prinţul William serveşte mâncare oamenilor fara adapost 103429 de fotografii care ne arată adevăratul sens al prieteniei 301
SuperClipuri.com 2022