SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Acest truc simplu de matematică va ghici varsta ta. Chiar functioneaza !
Trucul de mai jos promite sa ne ghiceasca numarul pe care il alegem, dar si varsta exacta.

Ce este de facut:

Urmeaza cu atentie instructiunile de mai jos si pregateste-te sa fii surprins !

Tom Dunbar, un barbat pasionat de testele de personalitate si de matematica, a realizat un test inedit prin care poate ghici varsta oricui.

Testul a ajuns acum viral pe Internet, si toata lumea verifica daca chiar este real. Dar va spunem noi, chiar functioneaza!

Cand vedem sau intalnim ceva ce nu putem explica (chiar si un truc de matematica), devenim extrem de incantati si curiosi. Trucul de mai jos promite sa ne ghiceasca numarul pe care il alegem, dar si varsta exacta, scrie kudika.ro.

Pentru inceput, asigura-te ca ai la indemana o foaie si un creion. Insa pentru acest truc magic poti chiar sa te foosesti de un calculator.

Il poti folosi cu incredere chiar si pe cel pe care il ai instalat, cu siguranta, pe telefonul mobil. Atentie, testul incepe acum:

1. Alege o cifra de la 1 la 9 (cifra = a);
1 2 3 4 5 6 7 8 9

2. Inmultește cifra pe care ai ales-o cu 2
a x 2

3. Adaugă 5 la rezultatul tău
(a x 2) + 5

4. Înmulțește rezultatul cu 50
(a x 2) + 5) x 50

5. Dacă ți-ai sărbatorit deja ziua de naștere anul acesta, adaugă 1767. Dacă încă nu ai sărbătorit-o adaugă 1766.

6. Scade anul nașterii tale din rezultat.

Ar trebui sa obtii un numar din trei cifre. Prima cifra e cifra pe care ai ales-o la inceputul testului, iar urmatoarele doua cifre reprezinta varsta ta.

Surprinzator, nu-i asa?

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Câteva utilizări neobișnuite ale uleiului de măsline în casă 840Profesorul Jon Adams a facut o descoperire legendara in aduncul Marii Negre!!! 105

78 Milioane euro ”România face milioane din amenzile de coronavirus”. Oare cum vor fi cheltuiti banii? 11120 de fotografii care ne arata ca drama este mereu in jurul nostru 42616 fotografii istorice rare care ne fac sa privim trecutul cu alti ochi 129810 minciuni pe care multi oameni inca le cred! 923Dacia din care Ceaușescu a condus România. Tovarășa limuzină prezidențială! 418Copiii născuți pe data de 1, 10, 19 sau 28 a oricărei luni nu sunt ca toți ceilalți. 10555Top 10 cele mai mici țări din lume despre care nu știați ca exista 271918 Fotografii istorice incredibil de rare care vă vor lăsa fără cuvinte 101
SuperClipuri.com 2022