SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Acest truc simplu de matematică va ghici varsta ta. Chiar functioneaza !
Trucul de mai jos promite sa ne ghiceasca numarul pe care il alegem, dar si varsta exacta.

Ce este de facut:

Urmeaza cu atentie instructiunile de mai jos si pregateste-te sa fii surprins !

Tom Dunbar, un barbat pasionat de testele de personalitate si de matematica, a realizat un test inedit prin care poate ghici varsta oricui.

Testul a ajuns acum viral pe Internet, si toata lumea verifica daca chiar este real. Dar va spunem noi, chiar functioneaza!

Cand vedem sau intalnim ceva ce nu putem explica (chiar si un truc de matematica), devenim extrem de incantati si curiosi. Trucul de mai jos promite sa ne ghiceasca numarul pe care il alegem, dar si varsta exacta, scrie kudika.ro.

Pentru inceput, asigura-te ca ai la indemana o foaie si un creion. Insa pentru acest truc magic poti chiar sa te foosesti de un calculator.

Il poti folosi cu incredere chiar si pe cel pe care il ai instalat, cu siguranta, pe telefonul mobil. Atentie, testul incepe acum:

1. Alege o cifra de la 1 la 9 (cifra = a);
1 2 3 4 5 6 7 8 9

2. Inmultește cifra pe care ai ales-o cu 2
a x 2

3. Adaugă 5 la rezultatul tău
(a x 2) + 5

4. Înmulțește rezultatul cu 50
(a x 2) + 5) x 50

5. Dacă ți-ai sărbatorit deja ziua de naștere anul acesta, adaugă 1767. Dacă încă nu ai sărbătorit-o adaugă 1766.

6. Scade anul nașterii tale din rezultat.

Ar trebui sa obtii un numar din trei cifre. Prima cifra e cifra pe care ai ales-o la inceputul testului, iar urmatoarele doua cifre reprezinta varsta ta.

Surprinzator, nu-i asa?

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cât timp ar putea supraviețui corpul uman pe fiecare planetă a sistemului solar 57Problema simpla care da batai de cap adultilor. Unde SE INCURCA cei care gresesc raspunsul? 886

Numai cei mai atenți oameni sunt capabili să găsească toate diferențele din aceste 9 imagini 407510 lucruri pe care nu le știai despre planeta noastră 270021 de fotografii impresionante care ne arată cât de repede zboară timpul 244A intrat o bătrânică, în jur de 75 de ani. A dat bună ziua, a luat binecuvântare şi a cerut o Biblie. Părintele Leonida a întrebat-o: „- Ştii să citeşti, măicuţă? 463Avem mai mulți generali în timp de pace decât Hitler și Stalin în timpul războiului! 12319Dragi părinţi, nu ne dorim lucrurile voastre 313Motivul pentru care Mircea Radu tine post de 12 ani 492Toti romanii trebuie sa citeasca acest GHID practic în caz de CUTREMUR! 162
SuperClipuri.com 2021