SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

O Tigroaică s-a năpustit asupra lui Lewis Hamilton, campionul mondial din Formula 1. Ce a urmat (Video)

Ti-a placut acest Video ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Descriere: Lewis Hamilton (31 de ani) a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Mexicului, disputat duminica trecută, și continuă să spere că își va apăra titlul de campion mondial. După cursă, sportivul britanic a vizitat un parc din Mexico City rezervat animalelor sălbatice și a avut întâlnire cu o tigroaică.
\r\n
\r\nLa auzul vocii lui Lewis Hamilton, felina s-a întors și s-a năpustit asupra pilotului echipei Mercedes. Ceea ce a semănat cu un atac dezlănțuit nu a fost decât o manifestare de bucurie a animalului, pe care sportivul îl cunoaște de multă vreme. Tigroaica numită Nicole s-a comportat ca o pisică domestică, în momentele în care Hamilton o mângâia și îi vorbea. “Nu e deloc periculos. O cunosc pe Nicole de când era pui”, a declarat driver-ul de Formula 1, care susține financiar parcul în care trăiește animalul.
\r\n
\r\nSefii Mercedes acceptă hobby-ul lui Hamilton
\r\n
\r\nHobby-ul lui Lewis Hamilton este acceptat deocamdată de conducerea echipei Mercedes. “Atâta vreme cât pilotul dă randament pe pistă, e ok. În caz contrar, va avea de-a face cu mine”, a declarat Toto Wolff, șeful echipei germane.
\r\n
\r\nCu două etape înainte de finalul sezonului, Lewis Hamilton ocupă locul 2 în clasamentul piloților, cu 330 de puncte. Pe primul loc se află Nico Rosberg, colegul său de echipă, care a acumlat 349 de puncte, iar pe poziția a treia este Daniel Ricciardo (242 de puncte / Red Bull Racing).

Categorie: Animale Videoul a fost incarcat pe 05 November, 2016
Mai multe video de pe site

18 Invenții geniale care există insa numai în Japonia 1972Baiatul SARUTA orice FATA de pe strada dupa ce ii arata un TRUC.. Vezi Trucul SUPER Simplu.. VIDEO 32867

22 de Persoane ale căror auto-ironie a cucerit Internetul dintr-odata! 2137Un fotograf italian călătorește în lume și surprinde copiii cu cele mai îndrăgite jucării ale lor 99Experții dezvăluie 10 modalități cu ajutorul carora suntem pacaliti de restaurante 15026 de fotografii care prezintă noul nivel de absurditate 513915 fotografii care arată modul în care lumea noastră s-a schimbat în ultimii 50 de ani 2772Cum s-au schimbat costumele de baie de-a lungul istoriei (este minunat că 2010 este în trecut) 8989 imagini cu decoraţiuni de Crăciun din spitale care demonstrează că asistentele au inimi de aur 172Acesti oameni au avut o singura misiune si au esuat! 357
SuperClipuri.com 2021