SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

17 imagini care ilustreaza puterea reală a destinului
De câte ori ați reușit să apareti în locul potrivit la momentul potrivit? Acești oameni de mai jos pot confirma că doar o secunda vă poate schimba întreaga viață într-un mod magnific.

1. După o serie de crize epileptice care i-au șters complet întreaga amintire, prietenul lui Jessica, Richard, sa străduit să o facă să se îndrăgostească de el din nou.

2. „Am crezut că ne-am întâlnit pe un site de dating online. De fapt, ne-am întâlnit acum 25 de ani în grădiniță.

3. Când Britney a început să lucreze într-un magazin, a fost un tip care a lucrat alături de ea. Cei doi au petrecut o mulțime de timp pe un chat online vorbind unul cu celalalt, înainte de a realiza că au lucrat împreună. Așa a început dragostea lor.

4. Colegul meu a desenat asta în prima zi a clasei a 7-a. Nici nu ne-am putut imagina că vom începe să ne întâlnim în facultate.

5. Ned, jucător de fotbal, a fost transferat la o altă școală și s-a îndrăgostit de Renee. Au fost foarte surprinși când și-au dat seama că a fost majoretă pentru echipa sa de fotbal.

6. Bunicii mei prezintă pentru National Geographic . 60 de ani mai târziu, sunt încă împreună.

7. După nuntă, am găsit această imagine a soțului meu și a mea de la grădiniță. Nici măcar nu știam despre asta.

8. Acum 10 ani, i-am spus prietenului meu stupid că sunt îndrăgostit de el. Aveam 15 ani. Acum am 25 de ani, suntem căsătoriți și încă e fraier.

9. Erau copii la nunta prietenilor părinților lor. Acum se căsătoresc și ei.

10. Alexandra s-a îndrăgostit de Adam la prima vedere. Dar dacă nu s-ar fi întâlnit din nou la nunta unei rude, nu i-ar fi dezvăluit niciodată sentimentele.

11. „O dată, un tip fără adăpost mi-a cerut să-i dau bani pentru a putea cumpăra un bilet de loterie. Nu eram sigur că a fost cinstit, dar l-am ajutat oricum. A doua zi, a venit la mine, a întors niște monede și a spus că a câștigat 250.000 de dolari. ”

12. Ne cunoșteam de cand eram bebelusi. Și sunt sigur că suntem destinați să fim împreună.

13. M-am îndrăgostit de el când l-am văzut intr-un carusel. Dar i-am spus despre sentimentele mele în liceu. S-a dovedit că și el era îndrăgostit de mine.

14. Dragostea lor s-a nascut la Woodstock si sunt inca impreuna dupa 48 de ani.

15. Nu era foarte mulțumită când a invitat-o ​​să danseze în timpul unei petreceri școlare. Dar ani mai târziu, ei au dansat la propria lor nuntă.

16. După nunta lor, Aimee și Nick au decis să se uite prin pozele lor vechi și și-au dat seama că s-au întâlnit odată într-un parc de distracții. Au uitat complet de asta.

17. „Soția mea și cu mine, la vârsta de 10 ani, am facut aceeași fotografie de vacanță. Nu ne-am întâlnit până când nu am implinit 30. ”

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

14 fotografii făcute în mod ilegal la diferite obiective turistice 16520 de momente de neuitat capturate de aparatul foto pentru a te face să râzi 43

15 Situații epice care depasesc cu mult orice limite ale imaginatiei 2924 de persoane a căror logică ne lasa fara cuvinte 1042Te vor face să conștientizezi esențialul: 16 citate geniale spuse de un fizician genial 102TOP 10 ATACURI ale FANilor asupra Fotbalistilor...VIDEO 298Cele mai rare automobile Dacia. 12 modele care nu stiai ca au existat. Puţini le cunosc şi chiar mai puţini le-au văzut pe viu 793Americanul care s-a îndrăgostit de țara noastră. „Nu mă așteptam să trăiesc aici. Legumele au gust de legume!” 542Știți ce înseamnă acest simbol de pe ambalajele produselor ? Este foarte important sa fie prezent 13713 imagini amuzante care arată cum copiii pot DORMI oriunde 1308
SuperClipuri.com 2020