SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

După trei ani, o femeie și-a dat seama că dulapul ei albastru era de fapt…gri.
O femeie a fost timp de trei ani nemulțumită de faptul că dulapul ei nu se potrivea la culoare cu restul mobilierului. Femeia a rămas șocată în momentul când că această culoare nepotrivită, era de fapt, un strat de folie de protecție pe care aceasta nu a știut că trebuie să o desfacă după suprafața dulapului.
Surpriza a fost și mai mare când a observat că de fapt dulapul era, gri!

Kayleigh Greer, în vârstă de 35 de ani, a achiziționat dulapul de 150 de lire sterline în vara anului 2016.

Mama a trei copii din Stevenage, Hertfordshire, a susținut că a cerut magazinului de mobilă alte culori.

Dar în cele din urmă femeia a fost forțată să cumpere dulapul albastru, deoarece era singurul în stoc. Chiar dacă acesta nu se potrivea de nicio culoare cu dormitorul gri și argintiu al femeii.

Timp de trei ani a ținut dulapul învăluit în folia de protecție
Femeia împreună cu partenerul ei au observat o bandă protectoare în partea de sus a fiecărui sertar. Dar nicio clipă nu s-au gândit că dulapul este, de fapt, gri.

Au trecut trei ani, iar săptămâna trecută, Kayleigh a făcut curățenie generală în casă și s-a decis să scoată banda.

După ce au făcut această descoperire, Kayleigh precizează că acum consideră că acum ar avea un dulap cu totul nou, care se potrivește cu mobilierul din dormitor.

„Când am început să tragem de folie, am observat că se ridică și m-am panicat, crezând că am distrus dulapul. Însă, sub el era un gri foarte frumos. Arată uimitor. Am întrebat dacă au făcut-o într-o altă culoare și au spus că nu. Nu voiam cu adevărat un dulap albastru, dar am crezut că era cel mai aproape de dormitorul pe care l-am văzut”a spus Kayleigh

După această descoperire șocantă, femeia este foarte fericită că dulapul se potrivește de minune cu mobilierul ei din dormitorul ei.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cât de puternică poate fi natura! 20 imagini impresionante 1040Dacia Logan LUX, masina CARE AR PUTEA RESCRIE ISTORIA DACIA! Vezi cat de bine arata... VIDEO 32949

10 lucruri mai puțin știute despre fluviul Dunărea. Nostradamus, în urmă cu 500 de ani amintea despre acesta apă curgătoare în catrenele sale 798Un gorjean atacă în instanță pensiile speciale și salariile demnitarilor. Se strang semnaturi. Tu vrei sa semnezi? 2434815 Bancuri despre Locul de Muncă! 1027 greșeli pe care să le eviți atunci când crești un câine la curte 97010 modalități simple de albire a dintilor la tine acasa 531Top 6 cele mai scumpe mâncăruri din lume 462Fiecare deget este conectat cu două organe. Uite cum te vindeci RAPID 196630 de pisici cu cele mai nebunești semne pe blană, aproape că ai crede ca sunt modificate pozele 1679
SuperClipuri.com 2020