SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

16 Femeile care au avut curajul să schimbe lumea
Studiile arată că femeile sunt extrem de puternice si se pot intrece in orice moment cu un barbat si in multe cazuri chiar sunt in avantaj . Ele se maturizează mai repede în uter, pot să trăiască mai mult decât bărbații în condiții extreme ( epidemii, foamete ). Și nu este vorba doar de date statistice. Există zeci de exemple și povestiri vii care ne pot inspira.

Sunt o multime de cazuri in care femeile au avut curajul sa ia atitudine si sa se impuna intr-o lume condusa de barbati. Acele femei au reusit prin curajul lor sa schimbe lumea si sa arata asa cum o stim noi astazi. Este impresionant sa vedem ce au facut si cat curaj au avut intr-o perioada in care nimeni nu se gandea sa faca asemenea lucruri. Priviti ce au facut aceste doamne care prin actiunile lor au reusit sa scrie istorie.

 

 

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

10 Coincidențe istorice care vor uimi chiar și sceptici 115012 Fapte care dezvăluie o parte diferită a trecutului 769

Campionul Uniunii Europene la șah este un român 38310 Celebrități care au renuntat la lupta cu kilogramele 292325 de oameni care au simtit pe pielea lor ce inseamna sa nu fii atent la ce cumperi 595Batrana are peste 90 ani, dar uite cat de meserias conduce acest Range Rover! FA‚RA‚ CUVINTE.. vezi VIDEO 16344Polițiștii din Ploiești i-au pus cătușe unei vânzătoare de zarzavaturi, pentru că a refuzat să plece. 4431Măștile chirurgicale ar putea fi refolosite. Cum se dezinfectează corect 14Angajări în Poliție, Jandarmerie și la pompieri. Ce condiții trebuie îndeplinite 1361Un ilustru neurolog rupe tacerea: stresul, ura, invidia provoaca in corp un PH acid, favorabil bolilor 471
SuperClipuri.com 2020