SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Dacă ți-e frică de înălțime, cel mai lung pod din sticlă îți va da coșmaruri. Ai curaj sa te uiti ?
În imaginile de mai jos puteți vedea cel mai lung pod din sticlă din lume. Și, pe lângă faptul că e lung, e și plasat deasupra unui canion imens.

Construcția este făcută în provincia Hunan, din China, plasată peste Canionul Zhangjiajie, care are o adâncime de 300 de metri.  Pentru a pune lucrurile în perspectivă, trebuie menționat că un bloc cu 10 etaje are o înălțime de aproximativ 55 de metri.

Și, dacă încă nu v-a luat cu vertij, trebuie să știți și că podul este dotat și cu trei leagăne (unul cu o lungime de 150 de metri), dar și cu o platformă de bungee, pentru cei care vor să sară în gol cu coarda elastică.

Podul a fost gândit de arhitectul Haim Dotan, din Israel, și are o lungime totală de 430 de metri și o lățime de șase metri.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Totul se întâmplă cu un motiv: Coincidențele nu există! 24614 reguli vestimentare care trebuie învățate o dată, pentru totdeauna 962

20+ Lucruri epice pe care părinții noștri vor să le stearga din trecut 168TOP 10 ATACURI ale FANilor asupra Fotbalistilor...VIDEO 30510 locuri care ii pot încânta chiar și pe cei care au văzut totul 37621 Fotografii unde se întâmplă mai multe lucruri decât ar putea părea la prima vedere 32544 Adevaruri murdare pe care producatorii de sticle de Apă nu vor să le stii 17645 Parti ale corpului uman care o sa dispara in viitor 1139Clujul va avea tren metropolitan si metrou. primul oraș din Estul Europei care a primit o finanțare nerambursabilă de 98% de la Comisia Europeană, în valoare de 5,6 milioane de euro 257Cele mai perfecte 30 de fotografii pe care le veți vedea vreodată 308
SuperClipuri.com 2022