SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Dacă ți-e frică de înălțime, cel mai lung pod din sticlă îți va da coșmaruri. Ai curaj sa te uiti ?
În imaginile de mai jos puteți vedea cel mai lung pod din sticlă din lume. Și, pe lângă faptul că e lung, e și plasat deasupra unui canion imens.

Construcția este făcută în provincia Hunan, din China, plasată peste Canionul Zhangjiajie, care are o adâncime de 300 de metri.  Pentru a pune lucrurile în perspectivă, trebuie menționat că un bloc cu 10 etaje are o înălțime de aproximativ 55 de metri.

Și, dacă încă nu v-a luat cu vertij, trebuie să știți și că podul este dotat și cu trei leagăne (unul cu o lungime de 150 de metri), dar și cu o platformă de bungee, pentru cei care vor să sară în gol cu coarda elastică.

Podul a fost gândit de arhitectul Haim Dotan, din Israel, și are o lungime totală de 430 de metri și o lățime de șase metri.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Acestea sunt motivele pentru care viata intr-un ritm alert deprima tot mai multa lume!! Cu totii avem macar unul din aceste obiceiuri! 11423 de fotografii care ne arata ce se intampla cand unii oameni se cred ingineri 2131

Un medic de familie sustine ca s-a tratat singur de COVID și pe alți 400 de pacienți 34710 mutaţii genetice extrem de rare, care pun la îndoială tot ce stim despre natura umană 543710 Situații costisitoare pe care fiecare persoană înaltă le va recunoaște 64915 sculpturi care parca sfideza legile fizicii si cuceresc milioane de oameni 9512 idei de design care ne fac să vrem să-i privim pe creatorii lor în ochi și să ii întrebăm: „Ce e asta?” 37413 Oameni care acum cu siguranta regreta ca au ales sa isi faca un tatuaj 245110 celebrități ale căror părinți au fost și ei renumiți cândva 581Baiatul a venit de la munca si A GA‚SIT-O PE IUBITA‚ in PAT cu! A fost la un pas sa faca infarct cand a vazut cu cine este – VIDEO 13287
SuperClipuri.com 2022