SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Val de ironii după ce Dragnea ar fi apelat la o clinică privată: „Cred că omul era inconştient, că la cât e de patriot sigur insista să îl ducă la un spital de stat“ 51
Vestea că Liviu Dragnea a ajuns la spital din cauza unor dureri de spate a stârnit un val de critici şi ironii după ce s-a aflat că preşedintele PSD ar fi apelat la serviciile unei clinici private. Nu sunt mulţi nici cei care cred că e o simplă coincidenţă faptul că problemele de sănătate au apărut chiar înainte de a fi audiat la Curtea Supremă.

Liviu Dragnea a participat sâmbătă la alegerile pentru şefia PSD Ilfov, iar în timpul evenimentului a acuzat dureri puternice de spate, motiv pentru care a mers de urgenţă la un spital din Bucureşti, potrivit secretarului general al PSD, Codrin Ştefănescu.

Ziare.com a notat însă că liderul PSD ar fi apelat la o clinică privată, unde va fi supus unei analize RMN. Întrebat dacă este internat într-un spital de stat sau la o clinică privată, Codrin Ştefănescu a refuzat să răspundă, spunând că este vorba de „o chestiune internă“.

Această informaţie a stârnit un val de critici şi ironii în mediul online. Mulţi români i-au reproşat lui Dragnea că dă dovadă de ipocrizie prin faptul că a ales servicii medicale private în detrimentul celor oferite de spitalele de stat.

„De ce la clinică privată? Spitalele de stat nu sunt conform standardelor? Patriotismul e doar în discurs“, „Păi îi face RMN aşa repede? Nu aşteaptă 3-4 luni să-i vină rându’? Aaaaaaa, la particulaaaar! Cred că au făcut chetă ăia din partid să-I plătească. Câţi sunt cei care de abia se ţin pe picioare la locul de muncă pentru un amărât de salariu minim, mediu, pentru că nu îşi permit să facă un RMN la particular?“, „E bine că a prins o programare la RMN aşa din scurt…“, au fost o parte dintre reacţiile din mediul online.

De asemenea, există voci care cred că nu este doar o coincidenţă faptul că Liviu Dragnea a ajuns la spital cu doar două zile înainte de a fi audiat la Curtea Supremă în dosarul „angajărilor fictive“ de la Protecţia Copilului Teleorman în care a fost găsit vinovat de instigare la abuz în serviciu şi a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare, însă a făcut apel.

„Nu şi-a pregătit replicile pentru audierea din 18 martie, îi trebuia ceva timp, şi-a luat concediu medical“,
„Chiar acuma l-au prins durerile?! L-o fi apăsat citaţia pe vertrebe?!“, „Nici nu mai contează, important este să-i dea scutire pentru luni că are audiere la ICCJ“.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cum să dormi în poziția ta preferată fără sa iti afectezi sanatatea 9910 dovezi indiscutabile că femeile și bărbați nu vor găsi niciodată limbă comună 929

Nu e benefică doar atunci când o bei. Iată 8 moduri inedite în care poți folosi cafeaua! 995Copilul a auzit melodia favorita cantata de Elvis. Cand s-a intors i-a lasat pe toti fara cuvinte 56Dupa ce a facut milioane de euro casa de moda Dior nu vrea sa recunoasca faptul ca ne-a copiat imbracamintea traditionala. 1013Protest în Capitală: „Nu vrem să fim cobaii lor!” 640Primul animal pe care îl vedeți aici dezvăluie ce fel de persoană sunteți 9543Vezi ce cadou a primit Mirele de la Mireasa.. La asa ceva nu s-a asteptat nimeni.. VIDEO 1934Lucruri interesante pe care nu le stiai despre creierul tau. 961Noul val de investiții rusești în România 130
SuperClipuri.com 2022