SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Perla Bicazului, distrusă de tone de gunoaie. Oamenii nu mai stiu sa respecte valorile tarii
 

 

Contrastul a două lumi e izbitor în Neamţ, în apropiere de barajul Bicaz. Frumuseţea locului este schimonosită de gunoaiele acumulate pe lacul Izvorul Muntelui – zeci de mii de pet-uri sunt aduse în fiecare primăvară din amonte de apele umflate după topirea zăpezilor. Autorităţile de mediu promit amenzi imense, dacă Hidroelectrica nu se ocupă de curăţenie.

Nicolae Salageanu, primar Bicaz: Din păcate, în ultima perioadă, Hidroelectrica a încercat să rezolve această problemă cu forțe proprii, dar mă rog, nedispunând de dotarile necesare se merge acum pe soluția unu-doi salariați într-o barcă să colecteze manual pet-urile care plutesc pe luciul de apă.

Turiştii care vin în zonă sunt copleşiţi de frumuseţea locului. Asta până când se apropie de malul lacului.

An de an e mai rău, spun comercianţii din zonă. Lacul Izvorul Muntelui este cel mai mare lac artificial de retenţie din ţară, iar barajul a fost construit între anii 1950 şi 1960.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Top 20 cele mai tari Goluri din istoria fotbalului... vezi VIDEO 1856613 secrete antice ale frumuseții care sunt utile chiar și astăzi 480

Acestea sunt motivele pentru care viata intr-un ritm alert deprima tot mai multa lume!! Cu totii avem macar unul din aceste obiceiuri! 11515 soldați de gen feminin, care se strecoară atât în ​​interiorul cât și în afara uniformelor 909Doctor Victor Coteț: "Opriți-vă 2 minute și citiți acest lucru" 1060O femeie i-a cerut unei studente să-i cedeze locul în autobuz. Raspunsul studentei este de respectat! 452520 de oameni care si-au dorit o poza cu o celebritate si s-au ales cu o amintire unica 3934Un loc de poveste din Romania!! Țara morilor de apă de la Rudăria!!! 4920 de fotografii istorice rare care ne prezinta unele fapte mai putin cunoscute ale trecutului nostru 410Un stilist american transformă peisajele naturii în coafuri ingenioase 32
SuperClipuri.com 2023