SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Perla Bicazului, distrusă de tone de gunoaie. Oamenii nu mai stiu sa respecte valorile tarii
 

 

Contrastul a două lumi e izbitor în Neamţ, în apropiere de barajul Bicaz. Frumuseţea locului este schimonosită de gunoaiele acumulate pe lacul Izvorul Muntelui – zeci de mii de pet-uri sunt aduse în fiecare primăvară din amonte de apele umflate după topirea zăpezilor. Autorităţile de mediu promit amenzi imense, dacă Hidroelectrica nu se ocupă de curăţenie.

Nicolae Salageanu, primar Bicaz: Din păcate, în ultima perioadă, Hidroelectrica a încercat să rezolve această problemă cu forțe proprii, dar mă rog, nedispunând de dotarile necesare se merge acum pe soluția unu-doi salariați într-o barcă să colecteze manual pet-urile care plutesc pe luciul de apă.

Turiştii care vin în zonă sunt copleşiţi de frumuseţea locului. Asta până când se apropie de malul lacului.

An de an e mai rău, spun comercianţii din zonă. Lacul Izvorul Muntelui este cel mai mare lac artificial de retenţie din ţară, iar barajul a fost construit între anii 1950 şi 1960.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

20 de fotografii rare care spun o poveste. Priviti-le cu atentie! 389RUSINE! El este ROMANUL care s-a intors in tara si NU MAI STIE Romana! NU mai "parlare" LIMBA ROMANA‚! Razi cu LACRIMI cand o auzi CUM VORBESTE! - VIDEO 20107

Rusia ne-a transmis: vreţi Tezaurul, cedaţi Basarabia! 32Ne îmbolnăvim prea des pentru că ne stresăm prea mult şi uităm să fim fericiţi 38910 trucuri vechi de peste 100 de ani care încă funcționează cu SUCCES si astăzi. Numărul 6 este GENIAL 1278Unica in lume aceasta destinatie de vacanta din Romania iti ofera o plaja salbatica si posibilitatea de a inolta cu delfinii! 734In varsta de 91 de ani Elena Pagu, a castigat Campionatele Mondiale de Atletism pentru Seniori !!! 14115 moduri prin care strainii catalogheaza fiecare turist care le viziteaza tara 1353Asemănarea dintre Kitty Spencer și mătușa ei, Prințesa Diana, este pur și simplu izbitoare 5020 de fotografii care ne arata de ce copii nu ar trebui să rămână singuri 1127
SuperClipuri.com 2022