SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Medic: Doctorii să nu mai prescrie chimioterapie. Tumorile se extind, efectele sunt catastrofale. Citostaticele sunt medicamente din care se câștigă „foarte mult”
Medicul Teofil Lungu de la Clinica de Chirurgie Maxilo-Facială Cluj face apel către doctori să nu mai prescrie chimioterapie în cazurile de cancer la cap sau la gât, pentru că nu au rezultate, tumorile se extind, iar efectele sunt „catastrofale”, el spunând că sunt sute de astfel de cazuri.

Teofil Lung, fost şef al Clinicii de Chirurgie Maxilo – Facială din Cluj-Napoca, a declarat că la această unitate medicală ajung foarte mulţi pacienţi cu cancer la cap sau la gât care au urmat chimio şi cobaltoterapie şi la care tumorile canceroase s-au extins, potrivit MEDIAFAX.

„Am un mesaj către colegii medici, pentru că fenomenul este, deja, unul cronic, sunt sute de cazuri. Medicii la care se prezintă pacienţii au învăţat în şcoală şi au imprimat în mintea lor de medici ideea că în secolul XXI cancerul se rezolvă cu chimioterapie şi cobaltoterapie. Fac o mică biopsie pacientului şi îl trimit spre aceste terapii. Sunt sute de cazuri care au trecut prin aceste faze şi nu au niciun rezultat. Mesajul meu vine spre aceşti colegi medici, că acest cancer de cap şi gât nu reacţionează nici la chimioterapie, nici la cobaltoterapie, indiferent cât sunt de performante”, a declarat Lung.

El a spus că sunt „pacienţi iradiaţi cu aparatură ultramodernă, care au ajuns la clinică având tumora în extensie”.

„Să ştie pacienţii că foarte multe forme de cancer noi le putem vindeca în proporţie de sută la sută. Sunt situaţii în care aceste cancere, prin terapie chirurgicală bine dirijată, se vindecă în totalitate, fără chimioterapie sau cobaltoterapie. Îi rog pe colegii mei medici să renunţe la aceste idei de a face terapiile acestea”, a mai afirmat Lung.

Potrivit acestuia, chimioterapiile distrug măduva hematoformatoare, iar organismul este pus în situaţia de a nu se mai putea apăra.

Teofil Lung a adăugat că citostaticele sunt medicamente din care se câştigă „foarte mult”, fiind cele mai scumpe de pe piaţă, iar unii medici „din asta trăiesc”.

„Unii din asta trăiesc, îi trimit pe pacienţi să facă şedinţe de chimioterapie, chiar dacă nu e cazul, sunt afaceri extraordinare. Nu există tumoare pe lumea asta, şi este dovedit histopatologic, care să fie tratată cu chimioterapie şi să dispară. Nu am văzut asta în 40 de ani de carieră”, a afirmat Teofil Lung.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

20 de imagini în care fundalul a furat clar tot spectacolul 11Spune NU AVORTULUI ! Distribuie daca esti impotriva AVORTULUI - Un medic explica cum are loc acest proces.. vezi VIDEO 963

Dumnezeu lucrează în tăcere. De ce este imposibil să împărtășești planurile de viitor cu oricine 88Desi este cel mai noi pamant romanesc si este mai mare decat Bucurestiul accesul pe el este strict interzis! 277Doi soți au plantat peste 4 milioane de copaci, timp de 20 de ani, și au făcut ca toate animalele să se întoarcă în pădure 5144Incredibil ! Tu ce parere ai ? ACESTI BA‚IETTI AU FA‚CUT CEA MAI TARE PARODIE DESPRE Cristian Pomohaci. TREBUIE SA‚-L VEZI ! - VIDEO 2250714 motive pentru care Australia face această lume un loc special 819Globurile de Aur 2019. O tânără care a plimbat tava cu apă prin fața celebrităţilor a devenit extrem de populară 71420 de Imagini înșelătoare la care ar trebui să ne uităm mai mult timp 780Cele 20 de fraze pe care sa i le spui copilului cand nu te asculta!! Orice parinte ar trebui sa le stie! 237
SuperClipuri.com 2019