SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Secretele Israelului − ce înseamnă firul roșu de la mână stângă
Firul roșu − acum toată lumea îl poartă la mână: vecinele, prietenele, celebritățile poate chiar și tu. Dar știi de ce trebuie să-l porți? Sunt mai multe legende în ceea ce privește semnificația acestui fir roșu. Să vedem ce înseamnă cu adevărat.

Din generație în generație, se transmite această tradiție de a purta acest fir roșu, pentru a proteja de deochi, blesteme și alte rele. Rădăcinile acestei tradiții se trag din Israel, de la înțelepții cabaliști.

Legenda spune că simbolul acestui fir este legat de mama întregii omeniri, Rahil. Ea a fost întruchiparea frumuseții și a iubirii. Cabaliștii au cei care au atribuit firului roșu cu o forță specială. Cu toate acestea, fiecare națiune are propriile legende despre semnificația firului roșu, iar numărul lor este infinit și niciuna nu povestește de unde provine acest fir.

Un lucru este clar – are o putere uimitoare care protejează și te apără de rele. Roșul este considerat a fi cea mai puternică culoare energetică, deoarece este protejat de planeta Marte, considerată a fi o planetă puternică și protectoare. Firele trebuie să fie din lână naturală. De ce anume lână?

Lâna are multe proprietăți secrete. Un astfel de fir are efect pozitiv asupra circulației sângelui, prin urmare, legarea acestuia la încheietura mâinii poate accelera vindecarea rănilor, poate înlătura inflamația și poate ușura durerea.

Acest lucru este explicat științific: lâna este o sursă de electricitate statică. Ea accelerează circulația sângelui și o reglează. Firul roșu se leagă la încheietura mâinii stângi și se fac 7 noduri. De ce anume mâna stângă? Se crede că energia negativă intră în corpul nostru anume prin această parte, iar firul împiedică pătrunderea ei.

Trebuie să fie legat corect. Persoană care îl va lega trebuie să aibă suflet pur și energie puternică, poate fi persoană iubită, o prietenă,sau cineva din rudele apropiate. În acest moment ambii ar trebui să vă gândiți doar la bine, atrăgând astfel energia pozitivă.

Cabaliștii cred că dacă firul este legat corect, atunci acesta este un talisman puternic care vă poate influența destin. Dacă firul tău s-a rupt, nu vă panicați. Acesta este un semn că firul roșu te-a protejat de tragedii. El și-a îndeplinit misiunea și „a plecat” de la tine. E momentul să vă gândiți la un talisman nou.

Sursa

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

15 cele mai scumpe lichide de pe Pământ, unele dintre ele chiar le folosim 2830Acesti oameni au avut doar un singur lucru de facut și au eșuat în mod epic 199

9 lucruri ciudate pe care le fac toți oamenii, dar le e RUȘINE să recunoască 4604O facem pentru noi înșine. Psihologii ne explică cum să iertăm și să uităm răul 141Cel mai Frumos Show cu Balene din Lume.. Asa ceva nu ai mai Vazut este Incredibil ce trucuri pot sa faca.. VIDEO 422Primarul care a obligat toate politistele sa poarte pantaloni cat mai scurti. De ce a facut-o! 357VIDEO: Preot amendat de poliţişti cu 20.000 de lei pentru o slujbă în curtea bisericii. Enoriaşă scandalizată: „Mi-a murit şi mie soţul, să nu-l pomenesc?" 50515 trucuri folosite de agenții de publicitate pentru a face alimentele să arate delicios 17515 tatuaje care transformă cicatrici pe care oamenii nu vor să le ascundă în artă 43528 de fotografii inedite care necesită atenţie sporită 9031
SuperClipuri.com 2022