SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

13 cupluri celebre cunosc secretele unei căsnicii fericite. Aflati-le si voi!
Toate familiile fericite sunt similare cu celelalte. Trebuie să existe o rețetă universală a armoniei familiale și a bunăstării.

Barbra Streisand și James Brolin
Căsătoriti timp de 19 ani

Barbra a avut un drum lung spre fericire. L-a întâlnit pe James când ambii aveau mai mult de 50 de ani. Streisand consideră că bunătatea și onestitatea sunt bazele unei căsnicii fericite, iar cuplul împărtășește absolut totul între ei.

Barack și Michelle Obama
Căsătoriti de 25 de ani

În spatele fiecărui om de succes, există o femeie. Acest cuplu este probabil cel mai bun exemplu pentru a ilustra această afirmație.

Pentru Wise Michelle căsătoria este o slujbă cu normă întreagă și încurajează alte cupluri să râdă și să se distreze împreună și să nu se ducă niciodată la culcare daca sunt suparati  .

Gisele Bündchen și Tom Brady
Căsătoriti timp de 8 ani

Este o poveste clasica: un supermodel de renume mondial si un sportiv de succes. Cuplul are doi copii și, desigur, au avut anumite dificultăți de-a lungul anilor. Gisele este sigură că orice se întâmplă, sprijinul soțului ei este cel mai important lucru pentru ea.

Meryl Streep și Don Gummer
Căsătoriti de 39 de ani

John Cazale, iubitul lui Meryl Streep, a murit de o boala crunta in 1978. Actrita a ramas cu iubitul ei pana la sfarsit. Sculptorul Don Gummer o susține în această situație dificilă și a ajutat-o pe Meryl să se recupereze dupa acest stres.Meryl Streep consideră că cel mai important lucru intr-o căsătorie este să asculți partenerul  și să discuți toate problemele .

Colin Firth și Livia Giuggiolli
Căsătoriti de 20 de ani

Actorul și producătorul de film au fost căsătoriți timp de 2 decenii. Când i se cere să-și împărtășească secretul, el spune că tratează căsătoria ca o călătorie pe distanțe lungi, unde nu poți părăsi pista. Cuplul încearcă să-și petreacă mai mult timp unul cu celălalt, adaptându-și programele reciproc.

Channing Tatum și Jenna Dewan
Căsătorit timp de 8 ani

Starurile celebrului Step Up s- au cunoscut  datorită acestui film și de atunci nu s-au separat. Secretul lor este adevărul în a-și arăta sentimentele. Ei își verifică adesea sentimentele folosind o metodă interesantă. Channing spune: „Lucrurile mele se verifică între ele tot timpul, ca de exemplu ” Pe o scară de la 1 la 10, cât de mult mă iubești acum? ” Și trebuie să fii cinstit și trebuie să dai un răspuns cinstit.

Pierce Brosnan și Keely Shaye Smith
Căsătoriti timp de 16 ani

Crainicul Keely Shaye Smith este o personalitate de sine stătătoare. Pierce este sigur că dacă nu i- ar fi acordat suficientă atenție soției sale, nu ii va tolera o astfel de lipsă de respect și că, așa cum ar putea face față fără el, il va părăsi în sfârșit. Cuplul consideră cheia succesului unei căsnicii-respectul față de partenerul tău fără dorința de a-l schimba.

Matt Damon și Luciana Barroso
Căsătoriti timp de 12 ani

Actorul chipeș nu s-a căsătorit cu o actriță sau cu un model, ci cu o fată care lucra ca barmanita. Potrivit lui Damon, el este fericit că, pentru soția sa, familia este întotdeauna pe primul loc. El crede că este norocos să aibă o astfel de soție și spune că pentru a-și aminti acest lucru în fiecare zi este secretul căsătoriei sale. Cuplul are, de asemenea, o „regula de 2 săptămâni”: ei nu stau departe unul de altul mai mult timp.

John Travolta și Kelly Preston
Căsătoriti timp de 26 de ani

Când John și Kelly și-au pierdut fiul în vârstă de 16 ani în 2009, se pare că căsnicia lor s-a terminat. Dar cuplul a găsit o cale de a face față pierderii teribile și de a-și salva familia. Travolta a spus odată că unul dintre lucrurile care îi ajută cu adevărat este să facă liste. Ei scriu toate acele lucruri de zi cu zi care apar în căsătorie și apoi le discută împreună pentru a găsi o soluție.

Kevin Costner și Christine Baumgartner
Căsătoriti timp de 13 ani

Actorul a suferit un divorț foarte neplăcut (are 3 copii de la prima căsătorie, 7 în total) și s-a asigurat că copiii lui mai mici nu ar experimenta ceea ce au făcut copiii săi mai mari în timpul divorțului. Kevin este absolut sigur de stabilitatea celei de-a doua căsătorii. El crede că în căsătorie este necesar să știi cum să spui ca ai gresit , chiar dacă crezi că ai dreptate.

Cate Blanchett și Andrew Upton
Căsătorită de 20 de ani

Privind la acest cuplu, oamenii rai întreabă adesea aceeași întrebare: ce a văzut la el? Unul dintre secretele căsătoriei lor este asemănarea dintre interesele și viziunile lor despre lume , motiv pentru care nu se plictisește niciodată unul cu celălalt . Ei, de asemenea, nu au nici un secret unul de celălalt – chiar au una și aceeași adresă de e-mail.

Nicole Kidman și Keith Urban
Căsătoriti de 11 ani

Nicole Kidman s-a întâlnit cu cântăreața australiană, când ea încă suferea dupa divorțul ei dureros de Tom Cruise. A înțeles imediat că dorea să-și petreacă viața cu el. Recent , Keith a postat o fotografie si a scris: „! Au trecut 11 ani, dar mi se pare ca tu ești încă doar prietena mea“

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Vindecarea rănilor din trecut 7010 poze cu căței care cerșesc după mâncare la care vor putea rezista doar oamenii cu inimi de gheață 2238

"Tata, ma auzi?" Ai grija omule cand conduci, masina ta poate deveni un "sicriu cu patru roti"! 164011 orașe care au facut o schimbare uriasa pentru a salva planeta 689Iunie rămâne luna neagră pentru 4 zodii. Li se întâmplă doar lucruri rele 875Şoferul de autobuz preia copiii ca de obicei dis-de-dimineaţă, apoi părinţii descoperă că aceştia nu erau la şcoală 6093Rețeta unui medic militar pentru eliminarea durerilor de spate și articulații 8231Klaus Iohannis: stați acasă, altfel, după Sărbători vom avea înmormântări! / VIDEO 47Imagini absolut revoltatoare cu asa-zisii saraci care arunca ciorba pe asfalt pe motiv ca nu e suficienta carne inauntru iar painea nu e suficient de pufoasa - VIDEO 193128 de fotografii inedite care necesită atenţie sporită 9031
SuperClipuri.com 2022