SuperClipuri.com Top 100 clipuri Toate categoriile Ultimele cautari

NASA: Pământul va fi 15 zile ÎN BEZNĂ, în noiembrie. MOTIVUL ESTE UIMITOR


Specialiștii NASA susțin că Pământul va fi în întuneric total, în perioada 15 - 29 noiembrie 2016. Un astfel de eveniment s-a mai produs în urmă cu un milion de ani, notează unica.ro.


\\r\\n

Potrivit raportului NASA, începând cu 15 noiembrie, ora 3:00 a.m, până pe 30 noiembrie, ora 16: 15 p.m, Pământul se va cufunda în întuneric din cauza unui eveniment astronomic între Venus și Jupiter.


\\r\\n
Mai exact, Venus va trece prin sud-vestul planetei Jupiter și va străluci de zece ori mai mult decât aceasta. Lumina venusiană va încălzi substanța gazoasă din care este format Jupiter, cauzând o reacție masivă.

\\r\\n

Această reacție va aduce la eliminarea unei cantități mari de hidrogen în spațiul cosmic, care va intra în contact cu Soarele pe data de 15 noiembrie, ora 2:50 a.m.


\\r\\n

Hidrogenul va cauza o explozie masivă la suprafața Soarelui, care va duce la creșterea instantanee a temeraturii acestuia, cu 9.000 de grade Kelvin.


\\r\\n

Exploziile care se vor produce pe suprafața Soarelui îi vor da o culoare bleu-gri. 


\\r\\n

Soarelui îi vor trebui două săptămâni să capete culoarea galbenă, cu care suntem obișnuiți.


\\r\\n

Conform raportului în cauză, temperatura de pe suprafața Pământului va crește cu 8 grade Celsius și nu vor fi fenomene majore.


\\r\\n

Oficialul NASA, Charles Bolden, a prezentat la Casa Albă un document de 1.000 de pagini în care explică acest fenomen.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

9 teorii care ne arată cealaltă parte a istoriei pe care putina lume o cunoaste 2Toti au Ramas fara cuvinte cand au aparut acesti Barbati la aceasta NUNTA.. Ei au pregatit cel mai tare SPECTACOL - VIDEO 94471

Cum să-ți întâmpini bărbatul venind de la muncă, pentru o căsnicie fericită, sfaturi din 1960 22Reguli de viață de la Bernard Shaw: atunci când vei învăța să nu povestești nimic nimănui, totul va fi bine 3015 lucruri unice care demonstreaza ca japonezii traiesc in anul 3040! 283O minune din România aflată la 100 de metri adâncime, promovată de CNN 4711 servicii pe care stramosii nostri erau obligati sa le faca si care astazi nu mai exista 325 de oameni care știu cum să se distreze când văd o statuie 44Fata asta a uimit tot globul pamantesc ! Toata sala a inceput sa planga, iar juriul apasa isteric pe butoane! Un talent de la Dumnezeu - VIDEO 28606Localnicii refuză să ajute câinele paralizat, până când o turistă îl vede târându-se pe plajă 8
SuperClipuri.com 2019, Cele mai interesante articole de pe internet