SuperClipuri.com Top 100 clipuri Toate categoriile Ultimele cautari

NASA: Pământul va fi 15 zile ÎN BEZNĂ, în noiembrie. MOTIVUL ESTE UIMITOR


Specialiștii NASA susțin că Pământul va fi în întuneric total, în perioada 15 - 29 noiembrie 2016. Un astfel de eveniment s-a mai produs în urmă cu un milion de ani, notează unica.ro.


\\r\\n

Potrivit raportului NASA, începând cu 15 noiembrie, ora 3:00 a.m, până pe 30 noiembrie, ora 16: 15 p.m, Pământul se va cufunda în întuneric din cauza unui eveniment astronomic între Venus și Jupiter.


\\r\\n
Mai exact, Venus va trece prin sud-vestul planetei Jupiter și va străluci de zece ori mai mult decât aceasta. Lumina venusiană va încălzi substanța gazoasă din care este format Jupiter, cauzând o reacție masivă.

\\r\\n

Această reacție va aduce la eliminarea unei cantități mari de hidrogen în spațiul cosmic, care va intra în contact cu Soarele pe data de 15 noiembrie, ora 2:50 a.m.


\\r\\n

Hidrogenul va cauza o explozie masivă la suprafața Soarelui, care va duce la creșterea instantanee a temeraturii acestuia, cu 9.000 de grade Kelvin.


\\r\\n

Exploziile care se vor produce pe suprafața Soarelui îi vor da o culoare bleu-gri. 


\\r\\n

Soarelui îi vor trebui două săptămâni să capete culoarea galbenă, cu care suntem obișnuiți.


\\r\\n

Conform raportului în cauză, temperatura de pe suprafața Pământului va crește cu 8 grade Celsius și nu vor fi fenomene majore.


\\r\\n

Oficialul NASA, Charles Bolden, a prezentat la Casa Albă un document de 1.000 de pagini în care explică acest fenomen.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Femeia mergea pe strada.. si deodata vezi ce s-a intamplat cu ea.. O istorie incredibila - vezi VIDEO 105209(VIDEO) Credea ca sotia il inseala, asa ca a montat o camera ascunsa sa vada ce face in lipsa acestuia.. 37803

Cea mai tare muzica indiana de dragoste 2018, dansuri indiene, filme indiene 3023˝La BADANTE RUMENA ˝– o melodie care îți va provoca lacrimi ! Foarte emoționante versuri ! Vă place interpretaria lor ? - VIDEO 26290Cine Г®И™i mai aduce aminte de aceastДѓ melodie veche ? Sunt sigur cДѓ ai fredonat mДѓcar o datДѓ acest refren. O astfel de piesДѓ nu poate fi uitatДѓ - VIDEO 26844SuperbДѓ piesДѓ ! Acum 31 de ani aceastДѓ melodie a fДѓcut milioane de oameni sДѓ suspine. VДѓ mai amintiЕЈi de ea ? - VIDEO 3589S-au luat de Prietena lui,Vezi ce a urmat...VIDEO 9842La doar cativa anisori acest baietel canta pe scena unui concurs melodia Carla's Dreams - Eroina - VIDEO 11211Un barbat si-a prins sotia in pat cu altul. N-o sa-ti vina sa crezi ce a urmat.. VIDEO 136127Lupta incredibilДѓ a lui MoroИ™anu! A fost TД‚VД‚LIT de douДѓ ori, dupДѓ care a dat K.O Г®n ultima secundДѓ! O luptДѓ de zile mari... 88704
SuperClipuri.com 2019, Cele mai interesante articole de pe internet