SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Cum a aparut acest tanar la examenul pentru permis auto: “Pai nici eu nu stiu ce e!” Politistii i-au facut dosar penal
Un tanar din Teleorman, care a venit vineri dimineata sa dea examen auto, i-a socat pe examinatori. Candidatul a fost prins in timp ce incerca sa fraudeze proba teoretica si purta asupra lui un complicat sistem de copiat.

Avea o camera ascunsa la gat cu care filma intrebarile, o statie de receptie pe picior si o casca in ureche prin care primea raspunsurile de la un amic. In final, cand a fost prins, si politistii l-au pus sa dea o declaratie, au constatat ca omul abia stie sa scrie si sa citeasca.

Tanarul in varsta de 21 de ani picase deja de doua ori examenul pentru permis. A treia oara a venit pregatit – dar nu cu Codul Rutier, ci cu un dispozitiv complicat, menit sa ii asigure succesul.

Luat la intrebari, a sustinut ca a purtat aparatura la insistentele unui necunoscut care chiar l-ar fi platit sa faca asta. Chipurile, necunoscutul era curios ce subiecte se dau la examen. Minciuna nu a tinut, iar politistii il acuza pe candidat de inselaciune.

-Pai nici eu nu stiu ce e!

-De unde aveti camera?

-Mi l-a dat cineva, a zis ca-mi da 3 milioane sa intru cu ea inauntru! Eu am picat o data cu 14, dupa cu 20. El a zis, bai, frate, iti dau 3 milioane sa copiez ceva de pe calculator, intelegi?!

– Practic, dansul vedea imaginile in timp real?

-Da, sa intru cu astea pe mine…”

Tanarul avea asupra lui un echipament audio-video cu ajutorul caruia ar fi vrut sa obtina raspunsurile corecte. Filma monitorul, iar din exterior cineva i-ar fi raspuns la intrebari. Vigilenta examinatorului i-a dat insa planul peste cap.

Este pentru a 3-a oara cand tanarul de 21 de ani isi incearca norocul la examenul auto, proba teoretica. Dupa ce a picat de doua ori, s-a gandit sa apeleze la noile tehnologii, in loc sa invete regulile de circulatie. Exista si o explicatie: atunci cand i s-a cerut sa dea o declaratie, baiatul s-a dat de gol… abia stie sa scrie si sa citeasca.

Tanarul s-a ales cu dosar penal pentru inselaciune, iar in urma cercetarilor risca sa nu mai poata da niciodata examen auto.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Trebuie să-i învățăm pe copiii nostri aceste 9 lucruri pentru a ajuta planeta să supraviețuiască! 2020 de tendințe in modă care au mers prea departe 1227

Lipsa gravitației ucide cancerul, chiar în lipsa oricărui alt tratament. 3110 persoane care au reusit peste noapte sa isi schimbe radical viata si sa devina cunoscuti in toata lumea 23525 de fotografii rare care ne arată minunile naturii 9920 de lucruri foarte ciudate pe care oamenii le-au găsit în păduri și le-au împărtășit cu noi 124Cum arată femeia „ideală” în 11 țări din întreaga lume 6318 fotografii hilare care te vor pune serios pe ganduri atunci cand le vezi 54Prezumtia de legalitate, introdusa in Statutul politistului. Romanii nu se mai pot certa cu angajatii MAI 1412Top 10 cele mai aglomerate orase din lume. Cum arata plaja unde nu ai loc sa arunci un ac 1342
SuperClipuri.com 2022