SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

MEGA-SCANDAL la ''Chefi la cuțite''. Silviu Nedelea a răbufnit: ''Cătălin Scărlătescu, m-ai RUGAT SĂ TE IERT 20 de minute încontinuu după finală! Mi-ai spus că ...''
Sezonul șase a show-ului Chefi la cuțite s-a terminat cu scandal! Mihai Munteanu, alias „Munti” a fost declarat marele câștigător , iar Chef Sorin Bontea a bifat încă o victorie.

Nimeni nu se aștepta la un astfel de final, mai ales că Silviu, tot din echipa lui Bontea, era favorit la câștigarea marelui premiu.

Maria, finalista din Echipa Galbenă a lui Scărlătescu, spune că Munti nu ar fi câștigat fără ajutorul colegului său Silviu, care până atunci era considerat favoritul la titlu, mai ales datorită experienței net superioare față de alți concurenți.

„Bravo Silviu, ai câștigat”, a spus Maria a finalul concursului.

Supărat, Silviu Nedelea s-a dezlănţuit după marea finală, printr-un mesaj dur și lung, pe Facebook.

„Cătălin Scărlătescu, m-ai rugat să te iert 20 de minute încontinuu după finală! Mi-ai spus că nu îmi va ajunge o viață sa te iert pentru ce mi-ai făcut pe parcursul întregului concurs! Cum mi-ai ghicit farfuria m-ai depunctat pentru ca ți-ai dorit enorm sa câștigi cu Maria! Te-am iertat ca om după primul minut în care m-ai îmbrățișat! Dar nu am sa te iert ca BUCĂTAR, când am să te prind la gătit, noi 2, faţă în faţă!

Florin Dumitrescu, te respect enorm, îți recunosc public calităţile în noua artă culinară, bazată pe gust, culoare, combinații de arome, improvizații de minut și mai ales modul de a monta preparatul pentru ca produsul final să fie o capodoperă!

Sorin Bontea, îți respect decizia prin care m-ai transferat în echipa ta albastră datorită amuletei, însă ca profesionist ce ești în acest domeniu, trebuia să fii corect, să mă laşi alături de Florin Dumitrescu pentru a-mi duce visul pânp la capăt. Un cuţit de aur nu trebuie schimbat. Sper sa înveți din greșeli!”, a scris Silviu Nedelea pe internet.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

7 semne involuntare pe care un bărbat le face atunci cand se simte atras de o femeie 2361Te sperie facturile? Cum să faci CĂLDURĂ în casă fără să porneşti caloriferele 205

Un loc de poveste din Romania!! Țara morilor de apă de la Rudăria!!! 4918 proiecte uimitoare care ar transforma orice oraș intr-un loc grozav 36210 actori cărora li s-au plătit salarii extrem de mici pentru cele mai bune roluri 64416 animale superbe care au fost colorate intr-un creativ de natură 72Ce se întâmplă atunci când îmbrățișezi cu tot sufletul 437Cum ar arata filmele fara efecte speciale? 183224 de oameni care au dus lucrurile simple mult prea departe 64Daniela Machidon, studenta in anul I la medicina a reusit sa cucereasca o tara intreaga cu vocea sa la „Românii au talent" 138
SuperClipuri.com 2022