SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Cele mai amuzante coincidente: 15 imagini care te fac să le priveşti de două ori
Un fotograf din Londra şi-a propus să ne arate lumea dintr-o altă perspectivă. Proiectul lui artistic urmăreşte surprinderea coincidenţelor simple din jurul nostru.
Denis Cherim urmăreşte anumite detalii care pot oferi o altă perspectivă asupra unei fotografii. Demersul său artistic, intitulat „The Coincidence Project”, surprinde elementele aliniate armonios, fie că sunt linii din arhitectură, umbre din natură sau o îmbinare între acestea. Ceea ce îl interesează pe el este să descopere unghiurile, umbrele şi contururile care creează o altă perspectivă, pe care în mod normal nu o vedem.

Imaginile prezentate de Bored Panda au o simplitate captivantă şi te cuceresc prin ingeniozitatea şi imaginaţia autorului. De la peisaje la imagini urbane, Denis Cherim continuă să surprindă lumini şi forme interesante. Iată câteva dintre imaginile lui care te vor face să le priveşti de două ori!

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cine a pus mana pe aceasta bancnota, isi freaca mainile de bucurie! Pretul acesteia a EXPLODAT, iar cererea este imensa! Iata cat costa la Iasi! 814Ruladă „Ziua și noaptea” – Bunătate de ruladă cu cremă de vanilie și ciocolată, super fragedă 316

14 celebrități care nu arată deloc ca in imaginea lor de pe scenă 135Restaurantul Românesc Printre Cele Mai Bune 5 În Paris!! 47În Statele Unite au decis să combine azilurile de bătrâni cu grădinițele. Rezultatul a depășit toate așteptările! 173Peștii beau apă? Li se face peștilor vreodată sete? 16832 de imagini care ne demonstreaza ca Japonia este cu mult in fata altor tari 341Poliția locală Brașov reinventează limba română. A scris într-o invitație „Wolzvagin” și „egzistă planșe foto” 1329Valea Doftanei, locul care a uimit toti turistii care au trecut pe acolo!!! 16315 fotografii la care trebuie să te uiți de două ori pentru a le intelege 3866
SuperClipuri.com 2021