SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

6 Femei celebre și frumoase care au fost odată bărbați
Este uman să ne întrebăm despre noi înșine. Dar dacă simțiți că natura a greșit? Ei bine, este secolul al 21-lea și nu trebuie să rămâi cu ceea ce ți-a dat natura.

Vă aducem unele dintre faimoasele  celebritati care au sfidat toate șansele și au ales să se supună schimbărilor de gen. Și cu un astfel de har!

6. Andreja Pejic

Când te gândești la noroc, îți amintești de Andreja că a câștigat în același an și cele mai fierbinți titluri masculine și  feminine. S-a transformat într-un model androgin, prezentând atât spectacole de moda masculine, cât și feminine. Recent, și-a schimbat numele la Andreja.

5. Lili Elbe

Femeia daneză a fost prima care a primit o intervenție chirurgicală de schimbare de gen în 1930 . Filmul din 2015 Fata daneză a primit multe cuvinte de lauda la Festivalul de Film de la Veneția. Festivalul de Film LGBT ii oferă și 4 premii acesteia.

4. Laverne Cox

Laverne Cox a devenit primul trans3xual care a fost nominalizat pentru un premiu Emmy . Viața, la urma urmei, este mult mai ușoară atunci când vă urmați inima. Actrița americană este de asemenea un membru activ al societății LGBT.

3. Amiyah Scott

Un model transformat în actriță, Amiyah Scott le consideră  peRihanna și Lil ‘Kim ca fiind cele mai mari inspirații de stil. Venind dintr-un fundal umil, ea a uimit pe toată lumea cu frumusețea ei nou dobândită în show-ul reality The Real Housewives din Atlanta .

2. Jenna Talackova

Modelul canadian cu adevărat are curaj, în timp ce ea a intentat un proces împotriva organizatorilor concursului Miss Univers și chiar a lui Donald Trump – și ea a câștigat. Deși Jenna nu a reușit să câștige concursul, ea a câștigat cu siguranță inima publicului pentru ca a fost cinstită.

1. Carmen Carrera

Christopher Roman a preluat numele de scenă Carmen Carrera și este acum o stea și model de televiziune americană. Popularitatea ei nu are limite, deoarece o petiție a fost trimisă Victoriei Secrets pentru a-l face să fie primul model trans3xual.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Medic: Doctorii să nu mai prescrie chimioterapie. Tumorile se extind, efectele sunt catastrofale. Citostaticele sunt medicamente din care se câștigă „foarte mult” 4146Iata cum prinde pisica laserul de pe Fundul acestei fete ! Vezi VIDEO.. 1588

20+ fotografii care dovedesc că renovarea cu propriile mâini nu este o idee prea buna 388Baietii s-au oprit pentru a ajuta aceasta fata sa schimbe roata!! Ce a urmat este absolut neasteptat! 11106Top 10 Cele mai Jenante Momente Filmate in Direct la TV.. vezi VIDEO 72310+ tatuaje periculoase carora majoritatea oamenilor nu le cunosc semnificația 9020Aceste sculpturi au uimit o lume intreaga cu frumusetea lor!!! 18320 de oameni a căror gustare a fost atât de impresionantă, incat au trebuit să o împărtășească lumii 58Atenție: ora deplasării trebuie completată pe declarație pe proprie răspundere pentru a evita amenzile 5142Cercetătorii israelieni: Într-un an vom avea un tratament care va lecui complet cancerul 517
SuperClipuri.com 2021