SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

”Și cel mai urât bărbat înșală!” Reacția Mirelei Vaida: ”Mă faceți să mă duc acum acasă..."
Cercetătorii americani au ajuns la o concluzie îngrijorătoare pentru doamne. Bărbaţii înşeală, chiar dacă îşi iubesc partenerele.

Atunci când iubeşte, o femeie va face toate eforturile din lume pentru a-şi consolida relaţia! Nu, nu vă gândiţi la spionatul partenerului, pentru că asta nu consolidează relaţia, ci o distruge .Cu toate acestea, la un moment dat, vreţi-nu vreţi, pot apărea umbre de îndoială asupra fidelităţii domnului care ne este alături. Chiar să vă înşele, în condiţiile în care vă spune şi vă demonstrează zilnic faptul că vă iubeşte? Nu este exclus, spun cercetătorii americani. Dar asta nu înseamnă că declaraţiile lui de dragoste sunt nişte minciuni. Doar că aşa sunt programaţi bărbaţii.

Cercetătorii americani au ajuns la o concluzie îngrijorătoare pentru doamne. Bărbaţii înşeală, chiar dacă îşi iubesc partenerele. Nu pentru că şi-ar dori să mai cunoască şi alte femei, doar că aşa simt că îşi confirmă masculinitatea.

Chiar şi unii psihologi consideră că, uneori, bărbatul care calcă pe-alături nu va destrăma, în mod automat, relaţia pe care o are.

Cu toate acestea, stimaţi domni, nu vă periclitaţi familia doar pentru că aţi aflat ce au mai descoperit cercetătorii americani. S-ar putea ca partenerele dumneavoastră să nu suporte nici măcar ideea că au fost înşelate. Şi vă vor părăsi, fără regrete.

1. Ca sa fiu sincer, un barbat adevarat nu ar rani niciodata o femeie, si mai ales pe femeia pe care o inteleg ca fiind o extensie a lor. Barbatii adevarati se iubesc si au grija de ei insisi, asa cum au grija de cei care le sunt apropiati!, scrie Paul Hudson de la Elite Daily si ne place al naibii de mult argumentul sau, pentru ca este ADEVARAT.

2. Astfel de barbati ii trateaza pe oameni cu respect… si mai ales pe femeia cu care au o relatie. A insela inseamna a minti: sfarama increderea si arata ca iti pasa foarte putin de partenera ta ca iubita, prietena si fiinta umana. Si sa stiti, un barbat adevarat nu se intalneste cu o femeie pe care nu o iubeste sau pe care nu ar putea-o iubi intr-o zi, mai scrie Paul Hudson.

3. Barbatii inteligenti nu au nevoie de amante. Barbatii inteligenti isi aleg femei inteligente, iar daca printr-un complex de imprejurari fac o alegere gresita, stiu sa puna punct si apoi sa mearga mai departe, scrie si bloggerul roman Vulpescu. Acesta mai arata ca intr-o relatie, e nevoie de multa inteligenta emotionala din partea barbatului: „Din punct de vedere emotional, mi-e greu sa spun ca stiu cati barbati inteligenti exista. Nu stiu daca a masurat vreodata cineva asta. De ce? Pentru ca inteligenta emotionala vine cu varsta si, din pacate, in unele cazuri nu vine deloc.”

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Acest cantec MINUNAT este pentru toti romanii PLECATI in strainatate ! 40430Horoscop Cassandra 20-26 mai. Berbecii sunt concentrați pe bani, Leii stârnesc admirație 583

16 celebrități care in loc sa îmbătranească, parca întineresc odată cu trecerea anilor 23320 de greșeli care scurtează viața gadgeturilor noastre 17816 Semne de pe usile bailor publice care explică diferența dintre baia Barbatilor si a Femeilor 1067Înşelăciune cu măşti medicinale la o farmacie din judeţul Maramureș 26Acesta este motivul pentru care celebritățile poartă pantofi cu un numar mai mare 3723 cure de slăbire sănătoase și fără riscuri — Doza de Sănătate 98 Locuri in lume unde este interzis prin lege sa faci poze 182619 imagini la care daca te uiti mai atent o sa te faca sa tresari instant 1118
SuperClipuri.com 2021