SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Un copil erou (11 ani), strânge bani să-și crească sora (1 an) în Satu Mare!
Fostul viceprimar al municipiului Satu Mare și manager al Spitalului Județean, Marcela Papici, a făcut publică povestea unui copil, în vârstă de 11 ani, care strânge bani să își crească surioara, în vârstă de doar un an.

Din câte se pare, mama acestora nu prea s-ar îngriji de ei, din moment ce copilul este obligat să cerșească. Cel puțin din câte spune acesta. Pe tată nu îl cunoaște. Fratele lor, în vârstă de 19 ani, a trecut in nefiinta înecat în râul Someș. Tragedia s-a petrecut anul trecut, în râul Someș. Bunicul a murit și el.

Redăm integral mărturia Marcelei Papici: ”Cred ca e înfiorător de greu sa-ti fie frig, sa fii flamand, sa ai 11 ani, iar oamenilor sa nu le pese! Ba mai mult, sa te alunge! Daca mergeți zilele astea la Auchan, il veti intalni pe Patrick.

Un copil de 11 ani care o sa va ceara 1 leu ca sa cumpere lapte praf pt sora lui. Chiar are o sora. Are un an. Locuiesc sub stadion. Anul trecut i-a murit fratele de 19 ani înecat în Somes de atunci, copiii il bat pt ca nu mai are cine sa-l protejeze.

Nu-și cunoaște tatăl. Bunicul care i-a ajutat, a decedat si el. Umbla la scoala în clasa a V-a si merge cu autobusul până la scoala 13. De unde stiu toate astea? Pentru ca mi-a povestit… De ce scriu toate astea? Pt ca nu-mi pot opri lacrimile si vreau sa mi le plâng si sa multumesc lui Dumnezeu pentru cat de frumos imi arata cat de recunoscătoare trebuie sa-i fiu!

Cât de bine e să nu-mi fie frig la picioare pt ca am cizme, cat de bine e să ajung la casa calda, cat de norocoasă sunt sa aleg sa mănânc ce-mi place , l-am luat pe Patrick de umeri si i-am dat un pic din binele meu!

E un băiețel frumos si cuminte! Nu-l alungați daca va cere un leu pt sora lui. Dati-i un pic din binele vostru! E doar un copil nevinovat!”

Varianta Marcelei Papici este confirmată și de către un alt sătmărean, care s-a întâlnit cu copilul. ”Mi-a cerut un leu, l-am întrebat ce vrei să-ți iau de mâncare , a zis nimic, că a mâncat, m-a rugat să îi iau Pampers. Prima dată am crezut că glumește, am întrebat câte kg are, a zis 12. Prompt fără să se mai gândească, a fost simpatic, i-am luat un bax.

Dacă e chiar așa tristă povestea lui, te lasă fără cuvinte”, a spus sătmăreanul pe pagina de Facebook a Presa Satu Mare.

sursa

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

10 imagini care îţi vor arăta de ce căştile de protecţie îţi pot salva viaţa 1795Intre anii 1897-1910 ministrul educatiei din Romania era SPIRU HARET!! Un om cu studii la UNIVERSITATEA SORBONA si licentiat in matematica si fizicia! 86

SOACRA MARE a uimit invitatii cu talentul ei chiar la ziua nuntii feciorului ei .. Invitatii cand au vazut cum canta femeia la acest instrument.. au ramas CUCERITI - VIDEO 6142Petrică Mîțu Stoian - “Toata viata am muncit“ 36Cum s-au schimbat acesti 15 cântăreți iconici de-a lungul anilor 4817 Fotografii pe care trebuie sa le privesti de doua ori pentru a intelege ce se intampla 2417Peştera de Smarald, locul unic prin care Vâlcea vorbeşte cu cerul şi pământul 30214 familii care nu pot trăi fără umor 78Tudor Chirilă: „Statul este o mașină de spălat mizerie morală, hoți sau complici ai hoților, iar noi nu facem decât să le furnizăm detergenți” 486Baiatul s-a dat Tare si s-a apropiat de apa.. ce a urmat este Groaznic.. toti au ramas Socati - VIDEO 47852
SuperClipuri.com 2022