SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Un român plecat în Italia a renunţat la cetăţenie: ‘Sunt mândru că sunt italian’
Un român plecat la muncă în Italia de nouă ani a renunţat la cetăţenia română şi s-a declarat mândru că este italian după ce ‘România nu i-a oferit nicio oportunitate pentru un viitor stabil’.

Tânărul a postat un mesaj pe o reţea de socializare pentru a-şi anunţa foştii conaţionali că a renunţat la cetăţenia română, iar reacţiile nu au întârziat să apară.

‘Majoritatea dintre voi mă judecaţi pentru simplul fapt că am renunţat la cetăţenia română. De ce am făcut asta? Am 30 de ani şi în 21 de ani cât am stat în România nu am avut nicio oportunitate să-mi creez un viitor stabil’, a explicat tânărul în postarea de pe Facebook.

În continuare, el a explicat motivul pentru care a decis să renunţe la a mai fi român.

Vezi 2 imagini în Galerie

Român renunţă la cetăţenie pentru a deveni italian

‘Am văzut că majoritatea românilor pleacă peste hotare pentru un trai mai bun, pentru a oferi ceva mai bun familiei şi la copii. Eu am decis altfel, plec peste hotare, mă realizez să am un loc de muncă stabil, o casă şi o situaţie financiară mai bună. În toţi aceşti ani am aşteptat că poate-poate se va schimba ceva în România. Din contră, România nu mai poate oferi niciodată o soluţie pentru un trai decent alături de familia ta. Faptul pentru care am renunţat la cetăţenia română este statul român, nu românii care locuiesc în România. De asta îmi pare foarte rău de restul românilor. Fraţilor, nu mai staţi pe gânduri şi dacă aveţi posibilitatea faceţi ceea ce am făcut şi eu. Mă repet, sunt mândru că nu mai sunt român şi fericit că am devenit cetăţean italian’, a fost mesajul complet al bărbatului.

Sute de oameni au comentat la postarea tânărului care a renunţat la cetăţenia română.

‘Nici dacă m-ar fi plătit, nu aş fi renunţat la cetăţenia română! Aşa m-am născut şi aşa voi muri! Indiferent unde o să trăiesc sau câte cetăţenii aş avea. Sunt româncă pentru că prin vene îmi curge sânge românesc’, a scris Anamaria.

sursa

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Ai chef sa razi? Uită-te la aceste poze! 1888Cum își aleg sufletele, familiile și prietenii, înainte de naștere 290

25 de fotografii care dovedesc că pisicile sunt creaturi hilare 210La sapte ani de la accidentare, prima imagine cu Mihai Nesu fără scaun cu rotile. 8537(VIDEO)Cine ar pute primi masti gratuite de la stat 816 fotografii perfecte realizate la momentul potrivit! 6478 Semne că trupul tău plânge dupa ajutor 2618Acest Cantec e Special pentru ROMANII plecati in Strainatate - VIDEO 100862Cel mai curajos barbat! A sărit de la 6800 de metri fără parașută. 239Experții au evaluat 20 de țări cu cele mai frumoase femei din lume, vezi pe ce loc se afla Romania 887
SuperClipuri.com 2022