SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Un român plecat în Italia a renunţat la cetăţenie: ‘Sunt mândru că sunt italian’
Un român plecat la muncă în Italia de nouă ani a renunţat la cetăţenia română şi s-a declarat mândru că este italian după ce ‘România nu i-a oferit nicio oportunitate pentru un viitor stabil’.

Tânărul a postat un mesaj pe o reţea de socializare pentru a-şi anunţa foştii conaţionali că a renunţat la cetăţenia română, iar reacţiile nu au întârziat să apară.

‘Majoritatea dintre voi mă judecaţi pentru simplul fapt că am renunţat la cetăţenia română. De ce am făcut asta? Am 30 de ani şi în 21 de ani cât am stat în România nu am avut nicio oportunitate să-mi creez un viitor stabil’, a explicat tânărul în postarea de pe Facebook.

În continuare, el a explicat motivul pentru care a decis să renunţe la a mai fi român.

Vezi 2 imagini în Galerie

Român renunţă la cetăţenie pentru a deveni italian

‘Am văzut că majoritatea românilor pleacă peste hotare pentru un trai mai bun, pentru a oferi ceva mai bun familiei şi la copii. Eu am decis altfel, plec peste hotare, mă realizez să am un loc de muncă stabil, o casă şi o situaţie financiară mai bună. În toţi aceşti ani am aşteptat că poate-poate se va schimba ceva în România. Din contră, România nu mai poate oferi niciodată o soluţie pentru un trai decent alături de familia ta. Faptul pentru care am renunţat la cetăţenia română este statul român, nu românii care locuiesc în România. De asta îmi pare foarte rău de restul românilor. Fraţilor, nu mai staţi pe gânduri şi dacă aveţi posibilitatea faceţi ceea ce am făcut şi eu. Mă repet, sunt mândru că nu mai sunt român şi fericit că am devenit cetăţean italian’, a fost mesajul complet al bărbatului.

Sute de oameni au comentat la postarea tânărului care a renunţat la cetăţenia română.

‘Nici dacă m-ar fi plătit, nu aş fi renunţat la cetăţenia română! Aşa m-am născut şi aşa voi muri! Indiferent unde o să trăiesc sau câte cetăţenii aş avea. Sunt româncă pentru că prin vene îmi curge sânge românesc’, a scris Anamaria.

sursa

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Tanti Iulica și căsuța ei, ruptă din Muzeul Satului – Are peste 150 de ani 178311 orașe care au facut o schimbare uriasa pentru a salva planeta 689

20 de fotografii care ridică foarte multe semne de intrebare 638Femeia in albastru e data in calduri.. Vezi cum danseaza cu vecinii ei DANSUL PINGUINULUI - VIDEO 1254486 iunie este ziua in care iesim din case! Cine face anuntul - 57Bunicii care își petrec timpul cu nepoții sunt mai fericiți și trăiesc mai mult 19Pădurari dați afară pentru că au sesizat furturile de lemne 12912 ilustrații amuzante pe care doar femeile le vor intelege 394Citește, în fiecare zi de joi, Rugăciunea la Sfânta Eugenia pentru iertarea păcatelor 124Un bărbat din Utah are 5 soții și ne arată cum este viața în poligamie 2246
SuperClipuri.com 2023