SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Un român plecat în Italia a renunţat la cetăţenie: ‘Sunt mândru că sunt italian’
Un român plecat la muncă în Italia de nouă ani a renunţat la cetăţenia română şi s-a declarat mândru că este italian după ce ‘România nu i-a oferit nicio oportunitate pentru un viitor stabil’.

Tânărul a postat un mesaj pe o reţea de socializare pentru a-şi anunţa foştii conaţionali că a renunţat la cetăţenia română, iar reacţiile nu au întârziat să apară.

‘Majoritatea dintre voi mă judecaţi pentru simplul fapt că am renunţat la cetăţenia română. De ce am făcut asta? Am 30 de ani şi în 21 de ani cât am stat în România nu am avut nicio oportunitate să-mi creez un viitor stabil’, a explicat tânărul în postarea de pe Facebook.

În continuare, el a explicat motivul pentru care a decis să renunţe la a mai fi român.

Vezi 2 imagini în Galerie

Român renunţă la cetăţenie pentru a deveni italian

‘Am văzut că majoritatea românilor pleacă peste hotare pentru un trai mai bun, pentru a oferi ceva mai bun familiei şi la copii. Eu am decis altfel, plec peste hotare, mă realizez să am un loc de muncă stabil, o casă şi o situaţie financiară mai bună. În toţi aceşti ani am aşteptat că poate-poate se va schimba ceva în România. Din contră, România nu mai poate oferi niciodată o soluţie pentru un trai decent alături de familia ta. Faptul pentru care am renunţat la cetăţenia română este statul român, nu românii care locuiesc în România. De asta îmi pare foarte rău de restul românilor. Fraţilor, nu mai staţi pe gânduri şi dacă aveţi posibilitatea faceţi ceea ce am făcut şi eu. Mă repet, sunt mândru că nu mai sunt român şi fericit că am devenit cetăţean italian’, a fost mesajul complet al bărbatului.

Sute de oameni au comentat la postarea tânărului care a renunţat la cetăţenia română.

‘Nici dacă m-ar fi plătit, nu aş fi renunţat la cetăţenia română! Aşa m-am născut şi aşa voi muri! Indiferent unde o să trăiesc sau câte cetăţenii aş avea. Sunt româncă pentru că prin vene îmi curge sânge românesc’, a scris Anamaria.

sursa

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cum arătau 20 de prezentatori de emisiuni TV cand erau tineri si la inceputul carierei 100Iata ce ii face Femeie acestui animal CAL ! In fiecare zi ea se apropie de el si.. vezi VIDEO 185101

5 Parti ale corpului uman care o sa dispara in viitor 1124Secretele doctorului Radu Zamfir! Cum se comporta „medicul erou din Apuseni” cu pacientii sai de la Spitalul Fundeni 626Mama si Fiul ei au Dansat un dans INCREDIBIL de frumos la o NUNTA - VIDEO 12243815 alimentele pe care trebuie să le consumați pentru a scăpa de durerea articulară 3317Coronavirusul, prezis într-o carte din 1981! „În jurul anului 2020, o boală similară cu pneumonia se va răspândi peste tot în lume” 693204 alimente pe care trebuie să le speli și 4 alimente pe care nu trebuie să le speli înainte de ultilizare 1961A intrat o bătrânică, în jur de 75 de ani. A dat bună ziua, a luat binecuvântare şi a cerut o Biblie. Părintele Leonida a întrebat-o: „- Ştii să citeşti, măicuţă? 45823 de fotografii care ne demonstreaza ca pentru unele persoane logica este doar un simplu cuvant 1001
SuperClipuri.com 2020